AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Çobanlara verilecek olan destekleme ile ilgili açıklama da bulundular.
“4 MİLYON 350 Bin ₺ DESTEKLEME”
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleme ödemelerine devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ Tarım ve Orman Bakanlığımız desteleme ödemelerine devam etmektedir. 26 Mart 2020 Perşembe (bugün) akşam itibari ile Burdur İlimizdeki 1745 çobanımıza ait 173.736 Anaç Koyun ve Keçi için 4 milyon 350 bin ₺ destekleme yatacak. Geçen yıla göre İlimizde ANAÇ KOYUN KEÇİ sahibi 115 KiŞİ ARTMIŞ, anaç koyun keçi sayısı da 18.000 artmış durumdadır. Burdur’umuzda üreticilerimizin yanında olmaya desteklemeye devam edeceğiz.” dediler.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)