İlk Evim konut kredisi, tapuda üzerine kayıtlı evi olmayan vatandaşlara yönelik Burdur'da yepyeni fırsatlar sunuyor.
5.500.000 TL’ye kadar kredi imkanı, düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak artık çok daha ulaşılabilir. İlk evim konut kredisi ile Çobanoğlu MBG Konutlarından ev almak için yüksek tutarda kredi çekme fırsatını da kaçırmayın. Hemen eşsiz güzel evinize sahip olun.
İlk Evim kapsamında konut kredisi başvurusu yapacak vatandaşların, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Web Tapu sistemi üzerinden barkodlu nüfus kayıt örneği ile aile üyelerine ait tapu kayıt listesini beyan etmeleri gerekiyor. Bu belgeler olmadan başvuru süreci tamamlanamıyor.
Konut kredisi yalnızca kendi adına, eşinin veya 18 yaş altı çocuklarının üzerine kayıtlı herhangi bir konutu bulunmayan bireyler için geçerli. Bu şartları sağlayanlar, kredi kullandırım tarihi itibarıyla kampanyadan faydalanabiliyor.
Çobanoğlu MBG Konutları yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Bu kadar yüksek tutarda konut kredisi sağlayan başka firma yok. Bu bir ilk!" ifadelerini kullandı.
Tel: 0541 774 89 08 - 0539 939 0854



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)