Gebze Belediyesi tarafından vatandaşlara daha konforlu hizmet sunmak adına Cuma Köy Mesire Alanı'na "Güzide Orman Kafe" açıldı.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cuma Köy Mesire Alanı'nda piknik yapan vatandaşları ziyaret etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Büyükgöz, ailelerle sohbet edip çocuklarla da ilgilendi. Doğayla iç içe bir ortamda keyifli vakit geçiren Gebzeliler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Büyükgöz'e teşekkür etti.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)