Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Değirmenyanı mevkiinde yapılacak olan ve içinde basket sahası ile açık hava spor aletlerinin de yer alacağı parkın yapımına başlandı.
Marmaris Belediyesi Değirmenyanı'nda çocukları olduğu kadar sporseverleri de sevindirecek bir projeyi hayata geçirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Hisarönü’ne bağlı Değirmenyanı mevkide belediyeye ait bin 508 metrekare büyüklüğündeki alana park yapımı için kolları sıvadı. 3 hafta önce başlatılan çalışma kapsamında zemin yapım işi tamamlandı. Belediyede görevli peyzaj mimarları tarafından hazırlanan proje doğrultusunda parka basket sahası, çocuk oyun alanı, yaya yolları, çim alan, oturma grupları ve açık hava spor aletleri de yapılacak. Parkın 2 ay içinde tamamlanması planlanıyor.
Velilerin kurduğu "Çocuklar Derse Biz Sahneye" topluluğu sahnelediği "Ah Şu Gençler" adlı oyunla büyük beğeni topladı.
Burdur Belediyesi’nce düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günleri başlıyor.
Eğirdir bir İlkokulda, “Açık Hava Sınıfı” projesiyle öğrenciler doğayla iç içe öğrenim görüyor ve temel becerilerini geliştiriyor.
Manavgat Belediyesi, Eskihisar Mahallesi Zindan Kalesi önünde düzenlediği açık hava sineması etkinliğiyle sinemaseverlere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Detaylar haberimizde..
Menteşe Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında hayata geçirdiği açık hava sinema günlerine Çamoluk Mahallesi ile başladı.
Serdivan Belediyesi, açık hava sinema gösterimleri ile yaz boyunca farklı noktalarda Serdivanlıları beyaz perde ile buluşturuyor.
Yorumlar (0)