Dekan Yalçın öğrencilere seslendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Yalçın, mezun öğrencilere seslenerek, "Unutmayın ki, dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir ve ancak değer oluşturduğunuzda başarı sizi takip eder.

Dekan Yalçın öğrencilere seslendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Yalçın, mezun öğrencilere seslenerek, "Unutmayın ki, dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir ve ancak değer oluşturduğunuzda başarı sizi takip eder. Ayrıca şunu da unutmayınız: Sizler sadece kendiniz ve aileniz için değil, ülkeniz ve insanlık için de başarılı olmak zorundasınız" dedi.
OMÜ Fen Fakültesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında 180 mezununu törenle uğurladı. OMÜ Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Mezuniyet töreninde konuşma gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, mezunlara seslenerek, “Eğitimini tamamlamış bireyler olarak alanlarınızda hizmet etmeye adaysınız. Eğitiminiz burada bitmedi. Bundan sonra da kendinizi geliştirmeye devam etmeniz gerekiyor. OMÜ ailesi olarak her zaman yanınızdayız ve daima bizimle iletişim halinde olmanızı istiyoruz. Girişimlerinizi ve araştırmalarınızı bu süreçte hocalarımızla paylaşabilirsiniz. Teknolojinin ilerlediği çağdayız. Bu yüzden gelişinizi durdurmamanız ve daima ileriye taşımanız gerekiyor bugün mezuniyete katılan bütün akademik kadroyu, mezunlarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

“Dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir”
48’inci mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Yalçın ise öğrencilere hitaben şunları söyledi:
“Yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini daha başarıyla tamamladınız. Arkanıza dönüp baktığınızda hepiniz bu süreçte zorlu bir eğitimden geçtiğinizi göreceksiniz. Bundan sonraki yolunuzu sadece aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın. Unutmayın ki, dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir ve ancak değer oluşturduğunuzda başarı sizi takip eder. Ayrıca şunu da unutmayınız: Sizler sadece kendiniz ve aileniz için değil, ülkeniz ve insanlık için de başarılı olmak zorundasınız.”
Törende, Fen Fakültesi Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nihat Altınışık ile Fen Fakültesi Kimya Bölümünü birincilikle bitiren Banu Bozoğlu da birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere hediye ve başarı belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Mezuniyet töreninin sonunda öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.