Gazi Park, en güzel haliyle tekrardan açıldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Gazi Park, yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.

 Gazi Park, en güzel haliyle tekrardan açıldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Gazi Park, yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.
İstiklal Caddesi üzerinde bulunan ve özellikle yaz aylarında vatandaşların nefes alabileceği uğrak noktalardan birisi olan Gazi Park, yenilenen yüzüyle vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Parkın çevre düzenlemesinin yanı sıra vatandaşların yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşıladığı kafenin çeşitleri arttırıldı ve mobilyaları yenildi.

"Nezih ve kaliteli bir ortam"
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Özellikle yaz aylarında vatandaşlarımızın rahat bir nefes alabileceği, dinlenme ve sohbet etme imkanı yakaladıkları parklarımızı güzelleştirmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin simge parklarından birisi olan Gazi Park’ta ise çeşitli düzenlemeler yaptık. Bu noktada mescidi olmayan parkımıza, bay ve bayan mescidi yapımı işi tamamlandı. Bunun yanı sıra, parkımızın içerisinde yer alan havuzun da bakım ve onarım işlemleri tamamlandı. Parktaki ağaçların bakımları ve çevre düzenleme işlemleri de tamamlandı ve Gazi Park yeni yüzüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Ayrıca, park içerisindeki yeme içme hizmeti verdiğimiz kafemizin de çeşitleri arttırıldı. Vatandaşlarımızın daha nezih ve kaliteli bir ortamda vakitlerini geçirmeleri, çocuklarımızın parklarda daha güvenli şekilde oynayabilmeleri için parklarımızdaki bakım ve onarımlara devam edeceğiz” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!
Haber

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.