Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Hatay'da Habib-i Neccar Camii Açılışına Katıldı
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Habib-i Neccar Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı.
Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde ağır hasar alan ve İslam tarihinin önemli mabetleri arasında yer alan Habib-i Neccar Camii, gerçekleştirilen kapsamlı çalışmaların ardından aslına uygun şekilde yeniden inşa edilerek hizmete sunuldu.
Açılış programına Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay , Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge ve bir çok bürokrat katıldı.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)