Olumsuz hava şartlarının devam ettiği Afyonkarahisar'da soğuk hava sebebiyle donan şelale ve göller, hayranlık uyandıran görüntüler oluşturdu.
Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da olumsuz hava şartları devam ederken sıcaklıkların sıfır derecelerin altında seyrettiği kentte birçok göl, gölet ve şelale dondu. Şuhut ilçesi Senir köyü sınırları içerisinde yer alan Uçak Şelalesi de soğuk havadan dolayı donarak, seyrine doyumsuz manzara ortaya çıkardı.
Donan şelalenin güzelliği, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Basın Yayın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz tarafından dron görüntüsü ile çekilirken, masalsı manzaralar ortaya çıkardı.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)