Gençlerin serbest zamanlarını verimli ve nitelikli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişimlerini desteklemek amacıyla faaliyet gösteren Düzce Gençlik Merkezi, yaz kulübü etkinlikleri kapsamında Düzce Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Bahçeşehir Gençlik Merkezi Yaz Kulübü öğrencileri, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi bünyesinde yer alan Dondurulmuş Hayvan Müzesi’ni gezdi.
Gençlerin doğa, ekosistem ve yaban hayatı hakkında bilgi sahibi olmalarını amaçlayan eğitici ve farkındalık artırıcı etkinlikte öğrencilere, Orman Fakültesi Öğretim Elemanları Arş. Gör. Yıldız Bahçeci ve Arş. Gör. Elif Can Suer rehberlik etti.
Doğada canlı olarak gözlemlenmesi oldukça güç olan çok sayıda hayvanın yer aldığı müzede, öğrenciler yaban hayatı ve ekosistemler hakkında kapsamlı bilgiler edinme fırsatı buldu. Hayvan ve böcek çeşitlerine büyük bir ilgi gösteren öğrenciler, doğal yaşamın korunmasının önemi konusunda bilinçlendirildi.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)