Antalya / Döşemealtı

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç’ten Öğretmenlere Toplu Sözleşmede fark müjdesi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ekolojik Kreş’i ziyaret etti. Devamı haberimizde...

Döşemealtı Belediye Başkanı Genç’ten Öğretmenlere Toplu Sözleşmede fark müjdesi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ekolojik Kreş’i ziyaret etti.

Başkan Genç, Antalya’nın tek Türkiye’nin örnek projesi Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’inde eğitim veren öğretmen, yardımcı öğretmen ve bakıcı anneleri kapsayacak toplu sözleşmede fark müjdesi verdi. Yılbaşında yapılacak Toplu sözleşmesinde Kreş’te görevli eğitimcileri kapsayacak özel bir madde eklenecek. Sendika sözleşmesine eklenecek ve yasal limitin en üstünde verilecek sorumluluk maddesi sayesinde öğretmen, yardımcı öğretmen ve bakıcı anneler maaşlarını daha yüksek alacak.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, her yıl olduğu gibi bu senede Öğretmenler gününde eğitimcileri unutmadı. İlçede faaliyet gösteren devlet ve özel okullar, ana okulları, kreş ve dershane öğretmenlerinin isimlerine özel hediye hazırlatan Turgay Genç, Mustafa Ayten Aydın Anadolu Lisesi ve Ekolojik Kreş’i ziyaret etti. Öğretmenlerle sohbet edip özel günlerini kutlayan Başkan Genç, “Dünyanın en kutsal mesleğini yapan siz değerli öğretmenlerimizin bu özel gününde yanında olabildiğim için çok mutluyum. Hepinize asla ödenmeyecek haklarınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Atatürk’ün izinde bilimin ışığında gelecek nesillerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü sizlerin nezdinde kutluyorum” diye konuştu.
Başkan Turgay Genç, ilk olarak Döşemealtı Belediyesi’nin Mavi bayrak ödüllü okulu Ekolojik Kreş’i ziyaret etti. Burada okul öncesi eğitimcileriyle buluşan Genç, hediyelerini dağıttığı öğretmenlere toplu sözleşmede pozitif ayrımcılık müjdesi verdi. Yılbaşında yapılacak sözleşmeye özel bir madde ekleyerek Dünyanın en kutsal mesleğini yapan öğretmenlere sorumluluk ödemesi yapılacağını söyledi. Genç, “Başkan yardımcımızı bu konuda özellikle yetkilendirdim. Yapacağımız sözleşmede siz değerli eğitimcilerimize sorumluluk maddesi ile yasal limitin en üst sınırından ek ödeme yapacağız. Özellikle bu müjdeyi öğretmenler gününde vermek istedim” diye konuştu. Turgay Genç kreş öğretmenlerine karanfil dağıttıktan sonra pasta keserek özel günlerini kutladı.
Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, yaptığı projeler arasında en çok gurur duyduğu projenin Ekoloik Kreş olduğunu söyledi. Genç, “En çok olmaktan mutlu olduğum yer burası. Keşke günümün yarısını sizlerle ışıl ışıl çocuklarımızla geçirebilsem. Bize uluslar arası alanda başarılar getiren adımızı bırakın Antalya’yı tüm Türkiye’ye duyuran kreşimiz sizlerin verdiği eğitimle bu seviyeye yükseldi. Hepinize başarılarınız için sonsuz teşekkür ederim” dedi. Turgay Genç, daha sonra eşi Pınar Genç’in de eğitim verdiği Mustafa-Ayten Aydın Anadolu Lisesi öğretmenlerini ziyaret etti. Yine burada öğretmenlere karanfil ve isimlerine özel termos kupa hediye eden Genç, öğretmenler odasında eğitimcilerle sohbet etti. Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ekipleri Başkan Turgay Genç tarafından öğretmenlerin isimlerine özel yaptırılan hediyeleri okullara dağıtarak öğretmenler gününü kutladı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Başkan Dal koltuğu çocuklara devretti
Bölgesel

Başkan Dal koltuğu çocuklara devretti

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında coşkuyla kutlanan törenlere katıldı.

Başkan Menderes Dal koltuğunu çocuk başkana devretti
Bölgesel

Başkan Menderes Dal koltuğunu çocuk başkana devretti

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında coşkuyla kutlanan törenlere katıldı.

Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu
Etkinlik

Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis  Komisyon ve Encumenler belli oldu.
Yerel Yönetim

Antalya Döşemealtı'nda ilk meclis Komisyon ve Encumenler belli oldu.

Döşemealtı Belediye Meclis Başkan Vekilliğine CHP’li Mehmet Kula asil, CHP’li Metin Yaraşçı ise yedek olarak seçildi. Meclis Divan katibi asil üyeliklerine CHP’li Durkadın Bora, CHP’li Mehmet Özkaya, yedek üyeliklere ise CHP’li Mustafa Kaya ve CHP’li Onur Çot seçildi. Döşemealtı Belediye Encümen üyeliklerine ise CHP’li Metin Yaraşçı ve CHP’li İsmail Gök seçildi

Başkan Dal mazbatasını aldı, koltuğuna oturdu
Bölgesel

Başkan Dal mazbatasını aldı, koltuğuna oturdu

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, mesai saatinin bitimine bir saat kala mazbatasını aldı ve başkanlık koltuğuna oturdu.

Döşemealtı'nda Yeraltına İnen Enerji! Başkan Genç, AEDAŞ ve Enerya İle Çifte Protokol İmzaladı
Resmi Reklamlar

Döşemealtı'nda Yeraltına İnen Enerji! Başkan Genç, AEDAŞ ve Enerya İle Çifte Protokol İmzaladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin modern altyapısını güçlendirmek için AEDAŞ ve Enerya Antalya Gaz Dağıtım şirketleri ile işbirliği protokollerini imzaladı. Yeni doğalgaz ve elektrik şebeke hatları, 2024 projeleri kapsamında yeraltına alınıyor. Detaylar için hemen tıklayın