Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Spor Mahallemde’ etkinlikleri bu hafta Koçyazı, Orhangazi, Karacahacımusa, Arapçiftliği ve Karaca mahallelerinde gerçekleştirilecek.
Düzce Belediyesi tarafından sportif etkinlikler mahallelere taşınıyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Spor Mahallemde’ etkinlikleri her akşam bir mahallede gerçekleştiriliyor. 19-23 Ağustos tarihleri arasındaki etkinlik programında ise Koçyazı, Orhangazi, Karacahacımusa, Arapçiftliği ve Karaca mahalleleri yer alıyor.
Tüm mahalle sakinlerinin katılımına açık olan etkinlikler, 19 Ağustos Pazartesi günü Koçyazı Mahallesi TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde, 20 Ağustos Salı günü Konuralp Orhangazi Mahallesi Orhangazi Camii yanında, 21 Ağustos Çarşamba günü Karacahacımusa Mahallesi muhtarlık önü park alanında, 22 Ağustos Perşembe günü Arapçiftliği Mahallesi Akşemsettin Ortaokulu bahçesinde, 23 Ağustos Cuma günü ise Karaca Mahallesi 100. Yıl İlkokulu yanında gerçekleştirilecek.
Futboldan voleybola, taçtan tenise, satrançtan bocceye farklı oyunlar ile Çocuk Üniversitesi’nin çeşitli aktivitelerinin gençler ve çocuklar ile buluşturulduğu etkinlikler saat 19.30’da başlayacak.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)