Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şöleni bu yıl da düzenlenecek. 52 çocuğun sünnet ettirileceği şölen, Cedidiye Meydanı'ndan başlayacak.
Düzce Belediyesi tarafından her yıl düzenlenerek dar gelirli, ihtiyaç sahibi vatandaşlardan ilgi gören sünnet şöleni, bu yıl da büyük bir heyecanla düzenlenecek. 27 Haziran Cuma günü Cedidiye Meydanı'nda toplanmayla başlayacak program, sünnet olan çocuklar ve ailelerinin katılımıyla Anıtpark'a yapılacak kortej yürüyüşüyle devam edecek. Ardından klasik araçlarla oluşturulacak sünnet konvoyu, Konuralp Antik Tiyatro gezisi ve dualarla sürecek.
Bu programın ardından katılımcılar, dua ve ikramlar için Erguvan Sosyal Tesisleri'ne geçecek. Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonuyla şölen havasında planlanan etkinliğe tüm Düzceliler davet edildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)