Antalya / Elmalı

Elmalı'da Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı

ATSO Başkanı Ali Bahar, “Seçimden önce verdiğimiz vaad Ticaret ve Sanayi Odası belki de tarihinde ilk defa

Elmalı'da Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı

Başkan Bahar: Amacımız Elmalı’ya
sadece bir bina kazandırmak değil
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Sağlık Merkezi’nin temeli Elmalı'da  atıldı. ATSO Eğitim ve Sağlık Merkezi 30.06.2024 tarihinde tamamlanacak. ATSO Başkanı Ali Bahar, “Seçimden önce verdiğimiz vaad Ticaret ve Sanayi Odası belki de tarihinde ilk defa ilçelerinde bu kadar kucaklaşmış yaşayacağını söylemiştik. Bunun ikinci ayağı Elmalı oldu” derken, “Korkuteli’ne organize sanayi bölgesi, burada hizmet binası. Ama bunlar sadece bir kerelikle kalmayıp, yetinmeyeceğiz, acaba Elmalı’da başka neleri tesis edebiliriz, neleri yapabiliriz, neleri sizlerle birlikte öğrenipte buraya doğru dokunuşları yapabiliriz bunun için büyük bir çaba içerisinde olacağız.” dedi.
Eğitim ve Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı. ATSO Eğitim ve Sağlık Merkezi inşaatı 30.06.2024 tarihinde tamamlanacak.
ATSO Başkanı Ali Bahar törende yaptığı konuşmada, “Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Elmalılı Hamdi Yazır Bey’in torunu Hamdi Yazır beyi buraya davet ettiğimizde bunu severek kabul etti. Bu bizim aynı zamanda bir yapı ile bir binayla, bir taşla, bir betonla ilçeye yada insanlara dokunmadığımızın, insanların aynı zamanda yüreğine, kalbine dokunduğumuzun da en açık göstergesi. Kurumum adına çok mutluyum" dedi ve şunları söyledi:
"Bugüne benim için aslında çok duygusal bir gün. Yüce Yaratan razı olsun hepiniz başsağlığı dilediniz. Cuma günü babamı kaybettim. Ama babam bize hep çok çalışmayı öğretti. Gayreti öğretti. Biz öyle yaşamayı öğrendik.
Dün basın toplantımızda birinci yılımızı doldurduk. Bugün Elmalıdayız çalışmaya devam ediyoruz. Acımızı içimizde yaşıyoruz. Ama bu şehre olan hizmetimizi asla engellemiyor
ATSO’ya seçilmeden bir niyetimiz vardı. Biz dışarıdan içeriye doğru geleceğiz demiştik. Yani biz ilçelerimizden ile doğru geleceğiz. Yani tüm ilçelerimize ATSO para almaktan başka ne işe yararın algısını tamamen kıracağımız,ı buna da ilçelerden başlayacağımızı söyledik. Çünkü siz büyük bir zahmetle bizden belge alıyorsunuz. Ya Antalya’ya kadar gelmeniz gerekiyor. Kanun müsaade etse sizi buraya kadar getirmeyeceğiz. Müsaade ettiği kadarıyla getirmiyoruz. Müsaade etmediği yerde sizi oraya getirtmek durumunda kalıyoruz. Bunu da aşmak istiyoruz.
Buna Korkuteli’nden başladık. Ve Korkuteli’ni bir sanayi ilçesi yapmak için 1 milyon 200 bin m2’lik Korkuteli Organize Sanayi Bölgesi’ni açmak üzereyiz. Yanında bir tane daha yer var onun 3 katı büyüklüğünde onun içinde büyük bir çalışma gerçekleştiriyoruz.
İkinci ziyaretimizi Elmalı olarak belirledik, burada eğitim ve sağlık birimimizle alakalı hizmet binamızın temelini atmak için buradayız. Amacımız sadece bir bina yapmak değildi. Aynı zamanda üyelerimizle yapacağımız akşam yemeğinde ilçemizle birlikte ATSO’yu bütünleştirmek istedik. Bunu yılda bir kez muhakkak yapacağız. Her yıl bir kez geleceğiz, helalleşeceğiz, gönül gönüle olacağız. Bunun onun başlangıcı.
Seçimden önce verdiğimiz vaat, Ticaret ve Sanayi Odası belki de tarihinde ilk defa ilçelerinde bu kadar kucaklaşmış yaşayacağını söylemiştik. Bunun ikinci ayağı Elmalı oldu.

Korkuteli’ne organize sanayi bölgesi, Elmalı'da hizmet binası


Korkuteli’ne organize sanayi bölgesi, burada hizmet binası. Ama bunlar sadece bir kerelikle kalmayıp, yetinmeyeceğiz, acaba Elmalı’da başka neleri tesis edebiliriz, neleri yapabiliriz, neleri sizlerle birlikte öğrenipte buraya doğru dokunuşları yapabiliriz bunun için büyük bir çaba içerisinde olacağız.” dedi.
Antalya eski milletvekili ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı’da törene katılırken, kısa bir konuşma yaptı.
Subaşı, “Bu güzel tesisin temel atma töreni için Ali kardeşimize hem de belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Ali Bahar çalışkan ATSO başkanımız. Şu acılı günlerinde yine hiç durmadan hizmetine devam etmekte ve ilçelerden başlayarak hizmetlerini sürdürmesini de tebrik ediyorum. Odalarımızda çok ciddi meblağlar birikiyor. Bunu ilçeleriyle, yerelle paylaşarak ile doğru götürmesinde çok büyük yarar görüyorum. Kendisini kutluyorum.
Elmalı’ya, bu mübarek şehrimize her hizmeti çok değerli buluyoruz. Geçmişte Elmalı kendi dayanışmasıyla , kültürüyle ve güreşleriyle bir çok hizmetini, halk dayanışmasıyla tamamlamıştı. Şimdi görüyorum kurumlarımızın, belediyelerimizin, büyükşehrimizin hizmetleriyle de Elmalı, hükümetlerinde hizmetlerinden faydalanmakta, bunların sürmesini diliyorum.” dedi.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk "Mülkiyeti belediyemize ait Yenimahalle 212 Ada / 13 Parselde ( Eski Devlet Hastanesi Karşısı) Antalya Ticaret ve Sanayii Odası (ATSO) ile Eğitim ve sağlık merkezimizin temel atma törenini  ATSO Başkanımız Ali Bahar, Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır’ın torunu Muhammed Hamdi Yazır, Önceki Dönem Milletvekilimiz Hasan Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Şakir Aydın, İYİ Parti İlçe Başkanımız Muhammet Kemençe, Belediye Başkan Yardımcımız Hilmi Şefik Cambolat, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Protokolümüz, ilçemizin değerli iş insanları ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik.
ATSO tarafından inşaa edilecek 4 katlı hizmet binasında yer alacak sağlık merkezimizde vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden güvenle yararlanabilecekler.
Tam donanımlı ambulansı, alanında uzman sağlık personeli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla hizmet verecek sağlık merkezimizin tüm tıbbi donanımını da Elmalı Belediyesi olarak tesis edeceğiz.
İlçemize hayırlı olsun."dedi

* FERUDUN ÖZGÜNSÜR torosgazetesi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Elmalı  Belediyesi Konutları Sahiblerini Buldu
Bölgesel

Elmalı Belediyesi Konutları Sahiblerini Buldu

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Elmalı ilçesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıracak Elmalı Belediyesi Konut Projesi kura çekimini yapıldı.

Elmalı Belediyesi sevimli dostlara bakımevine kavuşturuyor.
Yerel Yönetim

Elmalı Belediyesi sevimli dostlara bakımevine kavuşturuyor.

Elmalı Belediyesi, Çevreye duyarlı belediyecilik anlayışı ile ilçeye kazandıracağı sokak hayvanları bakım evi projesine başladı

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk  Gece Gündüz İşçilerle Elmalı için çalışmaya devam
Yerel Yönetim

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk Gece Gündüz İşçilerle Elmalı için çalışmaya devam

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk Elmalı İçin Gece Gündüz Demeden, Saat Gözetmeksizin Mesai Arkadaşları ile Birlikte İlçenin Sokaklarında Çalışmaya Devam Ediyor.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ten Konut Atağı
Yerel Yönetim

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ten Konut Atağı

Elmalı İlçesinden Durmak Bilmeyen Belediye Başkan Halil Öztürk Konut Projesi'ni başlatıyor

Develer Elmalı'da  Güreşe Hazır
Bölgesel

Develer Elmalı'da Güreşe Hazır

10 Aralık 2023 Pazar günü Elmalı Belediyesinin bu yıl 2.sini gerçekleştireceği Elmalı Folklorik Deve güreşlerinde Develer Elmalı'da Görücüye çıktı

Başkan Halil Öztürk Haftaiçi, Haftasonu, Gece, Gündüz Demeden Mesai Gözetmeksizin Elmalı İçin Çalışmaya Devam
Yerel Yönetim

Başkan Halil Öztürk Haftaiçi, Haftasonu, Gece, Gündüz Demeden Mesai Gözetmeksizin Elmalı İçin Çalışmaya Devam

Haftaiçi, Haftasonu, Gece, Gündüz Demeden Mesai Gözetmeksizin Daha Yaşanabilir Bir Elmalı İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz !Diyen Başkan Öztürk çalışmaları yakından takip ediyor.