Başkan Hakan Tütüncü 137 hak sahibine 306 dairenin verileceği Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesinin yapımının Şubatta başladığını anımsatarak Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 80 seviyesine ulaşıldı. Gülveren Türkiyede en hızlı bir biçimde ilerleyen kentsel dönüşüm modelidir. dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 160 gecekondunun 40 yıla yakın yaşadığı mülkiyet sorununa çözüm üreten Gülüveren Kentsel Dönüşüm Projesinin şantiyesini ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü 137 hak sahibine ücretsiz olarak verilecek 306 dairenin bulunduğu 8 ile 10 katlı 6 bloğun inşasında gelinen son durumla ilgili yüklenici firma temsilcilerinden bilgi aldı.
GÜLVEREN TÜRKIYEYE ÖRNEK Başkan Tütüncü yaptığı açıklamada Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Antalyaya Türkiyeye ve belediyeciliğe örnek bir model bir projedir. Hak sahipleriyle karşılıklı rızaya dayalı anlaşmasıyla 13 tur devam eden ve canlı yayınla gerçekleştirilen halka açık ihalesiyle Gülveren kentsel dönüşümde ufuk açıcı bir proje oldu. ifadesini kullandı.
GÜLVERENDE 8 AYDA YÜZDE 80 GERÇEKLEŞME Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesinde ilklerin yaşandığına da değinen Tütüncü sözlerini şöyle sürdürdü: Kentsel dönüşümde Türkiyede ve Antalyada pek görülmemiş önemli gelişmeleri Gülverende belediyecilik tarihine yüklenici firmamızla not düşüyoruz. Gülveren Kentsel Dönüşümünün birçok özelliği var ama bu proje aynı zamanda Türkiyede en hızlı ilerleyen kentsel dönüşüm modelidir. Projenin yer teslimini 8 Şubatta yaptık. Yüklenici firma da o tarihte projeye kazmayı vurdu. 8 ay gibi bir sürede konutların yüzde 80inin tamamlanmış olduğunu görmek bizim için büyük bir mutluluk. Kentsel dönüşümlerin bitirişleri birçok yerde söylenen tarihlerin çok sonrasına sarkar. Gülverende bir şeyi daha başaracağız. Söz verdiğimiz tarihin çok öncesinde konutları hak sahiplerine teslim etmiş olacağız.
TECRÜBELERIMIZI PROJEYE AKTARDIK Projenin hızlı ilerlemesinden dolayı yüklenici firma temsilcilerine ve çalışanlarına teşekkür eden Başkan Hakan Tütüncü inşaatla ilgili tecrübelerini projeye aktardıklarını belirterek Bir işin başında işin sahibi durursa o iş çok hızlı ilerler. Kalite daha başka olur. Çalışan Ustanın heyecanı sevdası bambaşka olur. Yüklenici firmanın patronuyla inşaat işlerinin içinden geldiğimizden işin bu kısmını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle inşaat alanındaki tecrübelerimizi projeye aktarıyoruz. Şahsi hayat tecrübelerimiz kolektif anlamda yapmış olduğumuz bu projenin başarıya ulaşmasını sağlıyor. Adeta pastanın üzerindeki bir krema gibi oluyor. ifadesini kullandı.
HAK SAHIPLERINI MEMNUN EDEN PROJE Tütüncü hak sahiplerini memnun eden bir kentsel dönüşüm projesine imza attıklarının altını çizerek sözlerini şöyle tamamladı: Çok kısa bir sürede konutlar bittiğinde hak sahipleri de dairelerinin içine girdiğinde Oh be tam da aradığımız konforu yakaladık. diyecekler. Buna yürekten inanıyorum. Memnuniyeti sağlamaya dönük adımlar atarken hayatın merkezine empatiyi koyuyoruz. Kendimizi hep hak sahiplerinin yerine koyarak kararlarımızı alıyoruz. Verebileceğimizin maksimumunu veriyoruz. Hani Karadenizlinin dediği gibi ne kadar buluyok o kadar veriyok. Biz de ne kadar imkânımız varsa hemşehrilemize veriyoruz.
GÜLVERENDE 23 NISANDA BAYRAM VAR Yüklenici firma Pınarlar İş Ortaklığı temsilcisi İbrahim Sert de 23 Nisan 2021de inşallah burada yaşam başlayacak. Hakan Başkanımıza bu tarihin sözünü verdik. Hak sahiplerimize güzel bir yaşam alanları inşa ediyoruz. Yeni konutlarında mutlu olacaklar. Başkanımız ziyaretleriyle bize büyük bir enerji veriyor. açıklamasını yaptı. Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi 65 bin 911 m2 alanda yaklaşık 160 adet gecekonduyu ve 137 hak sahibini kapsıyor. Kentsel dönüşümle hak sahiplerine arsası üzerinden hak sahipliği miktarının yüzde 50si oranında daire m2si verilecek. Yani 400 m2 hak sahipliği olan bir kişi 200 m2lik bir daireyi ücret ödemeden alabilecek.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)