Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi'nde görev yapan özel güvenlik personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.
İstasyon Parkta düzenlenen kahvaltıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye-İş Burdur Şube Başkanı M.Ferit Çelikbaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kemal Dönmez ve Burdur Belediyesi'nde görev yapan özel güvenlik personeli katıldı.
Başkan Ercengiz “9,5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Dönüşümlü mesai ile çalıştığınız için birbirinize nöbet devir ediyorsunuz. Çok şükür bugüne kadar belki de bizim haberimiz olmadan birçok şey önlenmiştir. Birçok sıkıntı giderilmiştir. Ne halkımızı ne de bizleri tedirgin edecek bugün kadar bir olay yaşamadık. Bunun en önemli nedeni sizlerin görevinizi doğru yapmasıdır. Bu görevi yaparken canımıza, malımıza ve belediyemize zeval getirmediğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye-İş Burdur Şube Başkanı M.Ferit Çelikbaş “Belediye Başkanımıza Sendikamız ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Böyle özel bir günde bizleri bir araya getirdiği için saygılarımı sunuyorum” dedi.
Toplu resim çekimi ile kahvaltı sona erdi.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)