Afyonkarahisar'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Futbol Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Erzincan Futbol Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığının 2025 yılı faaliyet programında yer alan, Afyonkarahisar'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Futbol Türkiye Şampiyonası'na katılan Erzincan takımı, Türkiye üçüncülüğü elde etti. Erzincan takımı, zorlu rakiplerini geride bırakarak, üçüncülüğe adını yazdırdı. Uzun soluklu ve disiplinli çalışmalarının sonucunda bronz madalyanın sahibi olan futbol takımı oyuncuları, Afyonkarahisar'dan Erzincan'a kupayla döndüler.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)