İstanbul

Esenyurt'ta Güvenli Yollar İçin Yenileme Çalışmaları Hızla İlerliyor

Esenyurt Belediyesinin asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Esenyurt'ta Güvenli Yollar İçin Yenileme Çalışmaları Hızla İlerliyor

Esenyurt Belediyesinin asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar sonunda ilçenin yolları ve kaldırımları yeni bir görünüme kavuşurken yayalar için de güvenli alanlar oluşturuldu.
Esenyurt’ta, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği çalışmaların adresi Battalgazi Mahallesi Doğalgaz Sokak ve Osmangazi Mahallesi Ayazma Caddesi oldu. Belirlenen noktalarda tahrip olan kaldırımları yenileyen ve genişletme çalışmaları yapan belediye ekipleri hem yayalar için güvenli alanlar oluşturdu hem de araç trafiğinin rahatlamasını sağladı. Ayrıca kaldırım genişletme çalışması yapılan noktalarda vatandaşların toplu taşıma kullanırken güvenle bekleyecekleri kapalı durakların yerleştirilmesi planlanıyor. İlçe genelinde vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri de dikkate alan ekipler Esenyurt’un tüm noktalarında kontrollerini ve çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

“Rahat bir şekilde seyahat edecekler”
Belediye bünyesinde yol planlama ve trafik şefi olarak görev yapan Yakup Mehmetçik, vatandaşların talebi üzerine ilçenin her yanında çalışmaların sürdüğünü belirterek şunları söyledi: “Battalgazi Mahallesi Doğalgaz Sokak’ta kapalı otobüs duraklarının yapılması yönünde vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan bize talepler geldi. Bölgede yaşanan sorunun çözümü için İBB ile ortaklaşa bir program hazırlayarak harekete geçtik. Yaptığımız çalışmalar ile hem kapalı otobüs duraklarının sığacağı genişlikte kaldırım yapıyoruz hem de mevcut trafik durumunu bozmuyoruz. Proje sona erdiğinde İETT buraya kapalı durak montajını yapacak, böylece vatandaş mağduriyeti ortadan kalkmış olacak. Tüm bu çalışmaların yanı sıra Osmangazi Mahallesi Küçük Ayazma Caddesi’nde de kaldırım çalışmalarımız bitmek üzere. Bu çalışma sayesinde de yine yayalar daha rahat hareket edecek, sürücüler ise trafikte sağlıklı yol alabilecek.”

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Muğla'da ki o sapakta ki çalışma sona erdi
Bölgesel

Muğla'da ki o sapakta ki çalışma sona erdi

Akkaya-Yeni otogar arasında başlatılan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı.

Burhaniye’de Hastane Kavşağında son demler
Bölgesel

Burhaniye’de Hastane Kavşağında son demler

Burhaniye ilçesinde, yaklaşık iki ay önce başlanan Hastane Kavşağı düzenlemelerinde sona gelindi. Kavşağın 10 gün içinde bitirileceğini anlatan Atölye Şefi Fikret Tursun, bunun devamında da Pelitköy İçmeler kavşağı düzenlemesine başlanacağını kaydetti.

Nazilli Belediyesi, Arslanlı Mahallesi'nde Yol ve Parke Taşı Çalışmalarına Hız Verdi
Yaşam

Nazilli Belediyesi, Arslanlı Mahallesi'nde Yol ve Parke Taşı Çalışmalarına Hız Verdi

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Arslanlı Mahallesi’ndeki 6 ayrı noktada yeni yol açma, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışması başlattı.

Haliliye Belediyesi hız kesmeden yeniliyor!
Bölgesel

Haliliye Belediyesi hız kesmeden yeniliyor!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Sırrın Mahallesinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışmaya devam ediyor
Bölgesel

Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışmaya devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için birçok farklı noktada yol çalışmalarına devam ediyor.

Huzurkent Mahallesi’nde bulunan o önemli Bulvar yenilendi
Bölgesel

Huzurkent Mahallesi’nde bulunan o önemli Bulvar yenilendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar bünyesinde, Huzurkent Mahallesi’nde bulunan, çiftçi ile üreticilerin sık kullandığı ve esnafın da yoğun olarak bulunduğu Atatürk Bulvarı yenilendi.