Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz

Esila Yatak, 22 yıllık tecrübesiyle Bucak'ta hizmete açıldı. Yatak, baza, başlık, masa-sandalye, sehpa, aksesuar, salıncak, bahçe setleri ve çay setleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip Esila Yatak'ta açılışa özel indirimler sizleri bekliyor!

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz

Esila Yatak, Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete açıldı. 22 yıllık tecrübesiyle ev dekorasyonunuza şıklık ve konfor katacak ürünler sunan Esila Yatak'ta, masa-sandalye, yatak, baza, başlık, sehpa, aksesuar, salıncak, bahçe setleri ve çay setleri gibi geniş bir yelpazede ürün bulabilirsiniz.

Açılışa Özel İndirim Fırsatları!

Esila Yatak'ın Bucak şubesinin açılışına özel tüm yatak, baza ve başlıklarda normal piyasa fiyatının %30 indirimli haliyle sizlerle birlikte olacak. Ayrıca sehpalar da açılışa özel maliyetine satış ile sizleri bekliyor.

Esila Yatak İşletme Sahibi yaptığı açıklamada, " 22 yıldır bu sektör içinde hizmet veriyoruz. Bucak'tan gelen talep ve arz eksikliğini gidermek adına Bucak'ta hizmete başladık. Açılışa özel tüm yatak, baza ve başlıklarda %30 indirimlerle Bucak Halkına sunuyoruz. Kampanyalı ürünler olarak, akıllı sehpa, zigon sehpa, orta sehpa, salıncak, tek ve çift kişilik yatak, baza ve başlıklar var. Renk seçenekleri mevcuttur. " ifadelerini kullandı.

Çift kişilik yatak, baza ve başlık 12 Bin'den başlayan fiyatlarla

C. Sehpa 999 TL

Akıllı sehpalar 1. 999 TL

Salıncak 3.499 TL

Zihin sehpa 2.499 TL

Bahçe takımı 11.500TL

4 kişilik yemek masası 5.500 TL

İletişim Numarası: 0545 620 4559

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı yeni mahalle No:77 Atatürk ilkokulu yanı Burdur/Bucak

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmazEsila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kütahya'da Annelere Sanat Terapisi ile Destek
Etkinlik

Kütahya'da Annelere Sanat Terapisi ile Destek

Kütahya il merkezinde bulunan özel eğitim okulu ve özel eğitim sınıflarında eğitim, öğretime devam eden öğrencilerin ailelerine yönelik olarak "Hayatımın Rengi Annem" başlıklı projenin sergi açılışı ve programı düzenlendi.

Şırnak'ta Cudi Dağı'ndaki Yol Trafiğe Açıldı
Bölgesel

Şırnak'ta Cudi Dağı'ndaki Yol Trafiğe Açıldı

Şırnak'ta Cudi Dağı'na açılan tünellerden geçen duble yol karayolları tarafından yapılan yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlanarak yeniden trafiğe açıldı.

Kokoş Baby Bucak'ta Açıldı! 7 Yıllık Tecrübe Mağazaya Taşındı!
Tanıtım

Kokoş Baby Bucak'ta Açıldı! 7 Yıllık Tecrübe Mağazaya Taşındı!

0-16 yaş arası çocuklar için geniş ürün yelpazesi, yeni doğan bölümü, organik ürünler, kaliteli ve güvenilir ürünler, uygun fiyatlar ve açılışa özel indirimlerle Kokoş Baby Bucak'ta sizleri bekliyor!

ERVA Projesi kapsamında  OSB ERVA Spor Okulu açılışı gerçekleşti
Bölgesel

ERVA Projesi kapsamında OSB ERVA Spor Okulu açılışı gerçekleşti

Erdemlerimizle Varız (ERVA) Projesi kapsamında Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan OSB ERVA Spor Okulu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Kokoş Baby Kids Bucak'ta Açılıyor! Bucak Halkı davetlidir
Bölgesel

Kokoş Baby Kids Bucak'ta Açılıyor! Bucak Halkı davetlidir

Bebek ve çocuk ürünlerinde her şey Kokoş Baby Kids'te! 7 yıllık pazar deneyimini mağazaya taşıyan Kokoş Baby Kids, yarın Bucak'ta kapılarını açıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki  Kayseri'de
Yaşam

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri'de

Kocasinan Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi’ne yapılan Döndü-Şükrü Karaca Aile Sağlık Merkezi ve İsmail Hakkı Durusu Park’ın açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirildi.