Eski eşi Pınar Zorlu'yu üzerine benzin dökerek canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmekle yargılanan Gürhan Üzer, ikinci duruşma öncesi pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Mahkeme davanın düşmesine karar verirken, Zorlu ailesi sanığın cenazesinin Antalya'ya defnedilmesini engelledi. Avukat Tuğba Kaya, duruşmada "Ateşi bol olsun" diyerek benzin satışına ilişkin suç duyurusu talebinde bulundu.
Antalya'da eski eşi Gürhan Üzer tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan ve 19 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Pınar Zorlu'nun ölümüne ilişkin dava, sanığın hayatını kaybetmesiyle sona erdi. Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülmesi planlanan ikinci duruşmada, mahkeme heyeti, sanık Gürhan Üzer'in ölümü nedeniyle ceza yargılamasının düştüğünü açıkladı.
Gürhan Üzer'in, Şubat ayından bu yana Antalya Şehir Hastanesi'nde pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü, 4. evreye ulaşan hastalığı nedeniyle organ yetmezliği yaşadığı ve uzun süredir yoğun bakımda olduğu öğrenildi. 21 Nisan'da yapılması planlanan duruşmadan iki gün önce yaşamını yitiren Üzer'in cenazesine ailesi sahip çıkmadı. Zorlu ailesi, cenazenin Antalya'ya defnedilmesini istemediklerini belirterek gerekli girişimlerde bulundu. Gürhan Üzer'in cenazesi, ailesinin de talep etmemesi üzerine memleketi İstanbul'a gönderildi.
Duruşmada söz alan Pınar Zorlu'nun avukatı Tuğba Kaya, "Ateşi bol olsun, taleplerimizi tekrar ediyoruz. Harici benzin satışı yapan yer hakkında suç duyurusunda bulunulmasını istiyoruz" dedi. Mahkeme heyeti ise, Gürhan Üzer'in ölümünü gerekçe göstererek davanın düşmesine karar verdi. Avukat Kaya'nın suç duyurusu talebi reddedilirken, mahkeme heyeti bu konuda ayrı bir dava açılması gerektiğini ifade etti.


Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)