Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, il genelindeki sağlık tesislerinin değerlendirme süreci hakkında kamu hastanelerinde görevli sağlık personellerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Sağlık tesisleri değerlendirme ve geliştirme yönergeleri kapsamında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Serkan Ceyhan’ın başkanlığında, il genelindeki sağlık tesislerinin değerlendirilmesi süreci konusunda değerlendirme ekiplerine katılacak sağlık personellerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Pakize Gözde Gök’ün yanı sıra kamu hastaneleri hizmetlerine bağlı ilgili birim sorumluları da katılım sağladı. Değerlendirme ekiplerini oluşturulacak SKS ve verimlilik denetçisi unvanlı ve konusunda uzman personellerle hem tanışma hem de Eylül ayı içerisinde başlayacak il değerlendirmeleri süreçleri, değerlendirme takvimi değerlendirmelerin nasıl yapılacağı konularında hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.
Verimli geçen toplantıda, yeni oluşturulan sağlık tesisleri değerlendirmeler ve geliştirilmesi sistemiyle hastaneler aras
ı koordinasyonun güçlendirilmesi, sağlık altyapısının sürdürülebilirliği ve hasta odaklı hizmet anlayışının pekiştirilmesi amaçlandığı vurgulandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)