Burdur

Galatasaray Antalyaspor maçında 2 Burdurlu sahadaydı

Galatasaray, Antalyaspor karşılaşmasında her iki takımda bulunan Burdurlu 2 oyuncu sahada takımları için mücadele etti.

Galatasaray Antalyaspor maçında 2 Burdurlu sahadaydı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, kendi sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, Antalyaspor karşılaşmasında her iki takımda bulunan Burdurlu 2 oyuncu da sahada karşılaştı.
Galatasaray'da oynayan Berkan Kutlu ile, Antalyaspor'da Mustafa Erdilman yedek olarak başladıkları maçın ikinci yarısında oyuna girerek takımları için mücadele ettiler.
Burdur'un Gölhisar ilçesinden Berkan Kutlu maç sonunda kazanan Galatasaray adına sevinen tarafta yer alırken, Çavdır ilçesinden Mustafa Erdilman ise kaybeden Antalyaspor ile üzülen tarafta yer aldı.

Maç sonucu Galatasaray 2 - Antalyaspor 1

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı hareketli başlarken, Kerem Aktürkoğlu'nun 49. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Mauro Icardi, çok iyi yükselerek kafa vuruşuyla topu uzak köşeye gönderdi. Galatasaray, Mauro Icardi'nin golü ile 1-0 öne geçti. 55. dakikada ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta Luiz Adriano'nun kafa vuruşu sonrasında Antalyaspor maçta 1-1'lik eşitliği yakaladı. 59. dakikada ise Sergio Oliveira'nın kafa vuruşu sonrasında Floranus'un ters vuruşu sonrasında Galatasaray 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın geri kalan kısmında gol olmazken, maç 2-1 sona erdi.

Maçı 47 bin taraftar takip etti

Galatasaraylı taraftarlar bugüne kadar olduğu gibi bugün de takımlarını yalnız bırakmayarak, tribünleri doldurdular. İstanbul'da oynanan Galatasaray Antalyaspor mücadelesini Nef Stadyumu'nda 47 bin 33 taraftar izledi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

Oğuzhan' lı futbolsever

1 yıl önce / 21.01.2023

Antalyaspor' lu tek Burdur lu futbolcu Mustafa ile Galatasaray li Berkan değil. Bir tane daha var Alperen Dikmen Antalyaspor ' un profesyonel oyuncusu üstelik de Bucak' ın evladı. Kiralık olarak Kepezspor da ilk profesyonel senesinde 9 maçtır 11 oynuyor. Takım kaybetmiyor ve şu an lider. Üst liglerden de yakından takip ediliyor. Kendi öz evladımıza da sahip çıkalım destekleyelim lütfen sayın Nnc medya.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Galatasaray  Pendikspor mesaisine devam ediyor
Spor

Galatasaray Pendikspor mesaisine devam ediyor

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Pendikspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Galatasaray, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamladı
Bölgesel

Galatasaray, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Turkcell Süper Kupa'da Fenerbahçe ile yarın Şanlıurfa'da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Galatasaray ile Fenerbahçe yarın karşılaşacak
Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe yarın karşılaşacak

2023 Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe yarın Şanlıurfa'da karşılaşacak.

Alanyaspor'da Galatasaray Maçı Öncesi 4 Gün İzin!
Spor

Alanyaspor'da Galatasaray Maçı Öncesi 4 Gün İzin!

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Gaziantep FK’yi mağlup eden Alanyaspor’da Teknik Direktör Fatih Tekke, Galatasaray maçının hazırlıkları öncesi takıma 4 gün izin verdi.

Galatasaray Ligde 8. Kez Hatayspor ile Karşılaşacak
Spor

Galatasaray Ligde 8. Kez Hatayspor ile Karşılaşacak

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, yarın evinde oynayacağı Hatayspor ile ligde 8. kez karşı karşıya gelecek.

Kadın Futbol Derbisinin Kazananı Fenerbahçe!
Spor

Kadın Futbol Derbisinin Kazananı Fenerbahçe!

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 25. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi, konuk ettiği Galatasaray Petrol Ofisi’ni 2-1’lik skorla mağlup etti.