Burdur

Galatasaray Antalyaspor maçında 2 Burdurlu sahadaydı

Galatasaray, Antalyaspor karşılaşmasında her iki takımda bulunan Burdurlu 2 oyuncu sahada takımları için mücadele etti.

Galatasaray Antalyaspor maçında 2 Burdurlu sahadaydı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, kendi sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, Antalyaspor karşılaşmasında her iki takımda bulunan Burdurlu 2 oyuncu da sahada karşılaştı.
Galatasaray'da oynayan Berkan Kutlu ile, Antalyaspor'da Mustafa Erdilman yedek olarak başladıkları maçın ikinci yarısında oyuna girerek takımları için mücadele ettiler.
Burdur'un Gölhisar ilçesinden Berkan Kutlu maç sonunda kazanan Galatasaray adına sevinen tarafta yer alırken, Çavdır ilçesinden Mustafa Erdilman ise kaybeden Antalyaspor ile üzülen tarafta yer aldı.

Maç sonucu Galatasaray 2 - Antalyaspor 1

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı hareketli başlarken, Kerem Aktürkoğlu'nun 49. dakikada sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Mauro Icardi, çok iyi yükselerek kafa vuruşuyla topu uzak köşeye gönderdi. Galatasaray, Mauro Icardi'nin golü ile 1-0 öne geçti. 55. dakikada ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta Luiz Adriano'nun kafa vuruşu sonrasında Antalyaspor maçta 1-1'lik eşitliği yakaladı. 59. dakikada ise Sergio Oliveira'nın kafa vuruşu sonrasında Floranus'un ters vuruşu sonrasında Galatasaray 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın geri kalan kısmında gol olmazken, maç 2-1 sona erdi.

Maçı 47 bin taraftar takip etti

Galatasaraylı taraftarlar bugüne kadar olduğu gibi bugün de takımlarını yalnız bırakmayarak, tribünleri doldurdular. İstanbul'da oynanan Galatasaray Antalyaspor mücadelesini Nef Stadyumu'nda 47 bin 33 taraftar izledi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

Oğuzhan' lı futbolsever

3 yıl önce / 21.01.2023

Antalyaspor' lu tek Burdur lu futbolcu Mustafa ile Galatasaray li Berkan değil. Bir tane daha var Alperen Dikmen Antalyaspor ' un profesyonel oyuncusu üstelik de Bucak' ın evladı. Kiralık olarak Kepezspor da ilk profesyonel senesinde 9 maçtır 11 oynuyor. Takım kaybetmiyor ve şu an lider. Üst liglerden de yakından takip ediliyor. Kendi öz evladımıza da sahip çıkalım destekleyelim lütfen sayın Nnc medya.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.