Genç MÜSİAD Antalya üyeleri, Engelliler Haftası dolayısıyla Down sendromlu bireylerle sabun yapımı etkinliği gerçekleştirdi.
Genç MÜSİAD Antalya Başkanı Ahmet Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Antalya Down Sendromlular Derneği'ne bağlı Üreten Eller Atölyesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, dernek üyesi down sendromlu gençlerle birlikte sabun yapımı etkinliği düzenlendi.
Etkinlikte Genç MÜSİAD üyeleri ile özel bireyler birlikte üretim sürecine katılarak hem dayanışma hem de sosyal farkındalık mesajı verdi. Üreten Eller Atölyesi, özel bireylerin mesleki beceriler kazanmasına ve iş gücüne katılmasına katkı sağlayan önemli bir merkez olarak ön plana çıkıyor.
Etkinlik sonrası açıklama yapan Genç MÜSİAD Antalya Başkanı Ahmet Özkan, "Engelliler Haftası kapsamında down sendromlu kardeşlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Üreten Eller Atölyesi'nde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, sosyal farkındalık oluşturmanın yanı sıra engelli bireylerin üretim süreçlerine katılımını teşvik etmek adına da anlamlı bir adımdı. Genç MÜSİAD olarak, özel bireylerin istihdamına katkı sağlamak ve toplumsal bütünleşmeyi desteklemek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Etkinlikte hazırlanan sabunlar, gün sonunda gençlere hediye edilirken, hatıra fotoğrafları çekilerek program sona erdi.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)