Burdur / Gölhisar

Gölhisar’a 11 bin metrekarelik yeni yaşam alanı! Armutlu Parkı için çalışmalar başladı

Gölhisar Belediyesi ile Gölhisar Kaymakamlığı iş birliğinde 11 bin metrekarelik Armutlu Parkı için çalışmalar başladı. Çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme bölümlerinin yer alacağı proje, ilçeye yeni bir sosyal yaşam alanı kazandıracak.

Gölhisar’a 11 bin metrekarelik yeni yaşam alanı! Armutlu Parkı için çalışmalar başladı

Burdur’un Gölhisar ilçesinde vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği yeni bir rekreasyon alanı için çalışmalar başladı. Gölhisar Belediyesi ile Gölhisar Kaymakamlığı iş birliğinde hayata geçirilecek Armutlu Parkı, 11 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak.
Gölhisar’da sosyal yaşam alanlarının artırılmasına yönelik yeni bir proje hayata geçiriliyor. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Gölhisar Kaymakamlığı ile birlikte hazırlanan 11 bin metrekarelik Rekreasyon Alanı Projesi’nin çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Armutlu Parkı 11 Bin Metrekarelik Alana Kurulacak

Armutlu Parkı olarak ilçeye kazandırılması planlanan proje kapsamında çocuklardan yetişkinlere kadar farklı yaş gruplarına hitap edecek alanlar oluşturulacak.
Projede çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları yer alacak. Yeni düzenlemeyle bölgenin, ailelerin huzur içerisinde zaman geçirebileceği kapsamlı bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.

Başkan Sertbaş: “Gölhisar’ımıza Hizmet Sözümüz Var”

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Gölhisar’ımıza hizmet sözümüz var. Kaymakamlığımız ile el ele verdik, projemizi başlattık. Gölhisar Kaymakamlığımız ile birlikte ilçemize değer katacak 11 bin metrekarelik Rekreasyon Alanı projemizin, Armutlu Parkımızın çalışmalarına başladık.”

Sertbaş, park içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarının bulunacağını belirterek, “Ailelerimizin huzurla dinlenebileceği muhteşem bir alan olacak inşallah. Gölhisar’ımız çok daha güzel olacak. Gölhisar’ımız için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz” dedi.
Başkan Sertbaş ayrıca projeye verdiği desteklerden dolayı Gölhisar Kaymakamı Emre Cifçi’ye teşekkür etti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.