Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Gölhisar ilçesindeki yeni Halk Ekmek Fırını'nın açılışını coşkuyla kutladı.
Sertbaş: "Görev Süremizi Kalıcı Eserler Bırakmanın Heyecanıyla Geçirdik"
Başkan Sertbaş, yaptığı açıklamada, görev süresinin her gününü kalıcı eserler bırakma heyecanıyla geçirdiklerini vurgulayarak, Gölhisar ilçesine kazandırılan bu yeni hizmetin önemini belirtti.
Gölhisar Belediye Başkanı, "Kazanan sadece Gölhisar oldu. Her zaman olduğu gibi, AK belediyeciliğe yakışır bir hizmeti daha, 2023 yılına yakışır bir eseri daha, sizlerin hizmetine sunuyoruz. Halk ekmek fırını Gölhisar'ımıza siz değerli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadeleriyle, ilçenin kazançlarına ve 2023 hizmet vizyonuna vurgu yaptı.
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, açılışta duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni Halk Ekmek Fırını'nın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)