Burdur

Gölhisar'da üç hilal üç vekil rüzgarı

MHP Burdur'da seçim startını verdi. Gölhisar'da Milletvekili adayları Servet Olpak, Andaç Özdemir ve Esma Özdaşlı'nın katılımıyla SİM açılışı yapıldı. İşte detaylar ve konuşmalar...

Gölhisar'da üç hilal üç vekil rüzgarı

MHP Burdur'da Milletvekili adaylarının belli olmasının ardından, sahadaki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Burdur'da ilçe ziyaretlerini sürdüren MHP Burdur, İl Başkanı Gültekin Oktay Başkanlığında Milletvekili adayları Servet Olpak, Andaç Özdemir ve Esma Özdaşlı'nın yanı sıra, Belediye Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Gölhisarlı vatandaşların katılımı ile Seçmen İletişim Merkezi açılışı yapıldı.

Açılışta Milletvekili Adayları Servet Olpak, Andaç Özdemir ve Esma Özdaşlı açıklamalarda bulundu.

Seçmen İletişim Merkezi açılışında konuşan Esma Özdaşlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Ülkücü bir babanın kızı olarak küçük yaşlarda davaya dahil oldum"

"Aziz dava arkadaşlarım, saygıdeğer hanımefendiler ve beyefendiler hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Sayın Başkanımın da dediği gibi bir ülkücü babanın kızı olarak karşınızdayım. Ülkü Ocakları'nda yetişen bir birey olarak karşınızdayım. Bir akademisyen olarak elimden geldiği kadar bu davanın bir neferi olarak mücadele etmeye çalıştım. Gerek gazetelerde, gerek televizyon programlarında. Vatanını çok seven bir cumhuriyet kadını, bir Atatürk kadını, Türk milliyetçisi elbette bir ülkücü kadın olarak karşınızdayım. her zaman söylediğim gibi Milliyetçi Hareket Partisi o köklere salmış kadına verilen değeri tarihimizden gelen değeri göstermiş oldu ve Beni de listeye dahil ettiler. Öncelikle İl Başkanımıza ve bütün yönetimine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tabii ben yirmiye yakın yıldır akademisyen olarak görev yapıyorum, derslere giriyorum ama ilginç bir şekilde seçim kampanyası boyunca yapmış olduğum konuşmalarda hep heyecanlanıyorum. Bu heyecan sizlerden gelen sevgiye bağlı diye düşünüyorum. dediğim gibi bir kadın olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz ve on dört Mayıs günü inşallah Burdur'dan bir milletvekili çıkartacağız. Bizim partimizin bir farklı yönü var. seçim kampanyası sürecinde takip ettiğimiz kadarıyla on altı tane aday adayımız vardı. Bunların bir kısmı burada ve diğerleri de zaman zaman katılıyorlar ve aday olarak biz sürekli dayanışma halinde rekabet değil ortak mücadeleyle bir milletvekilimizi elbette iki sonra üç hepsini de gönderebiliriz tabii meclise. Ama dediğim gibi siyasi hayat bir süreç ben de dediğim gibi bir ülkücü babanın kızı olarak çok küçük yaşlarda bu sürece dahil oldum. Inşallah bundan sonra da siyasi mücadeleme devam edeceğim. Dediğim gibi bana bu hakkı tanıyan, öncelikle il başkanıma, kadın kolları başkanıma ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum. Allah'a emanet olun." 

Seçmen İletişim Merkezi açılışında konuşan Andaç Özdemir yaptığı açıklamada;

"Dönem birlik olma dönemidir"

" Buradan sizlerin vesilesiyle tüm Burdur halkına seslenmek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kapılarımızı, gönüllerimizi ardına kadar açtık. Herkesi tek çatı altında bekliyoruz. Bu sözlerimde Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi'nin, vatan sevdası, merhameti, sadakati ve Atatürkçülüğü vardır. Bu sözlerimde genel başkanımız Türkmen Beyimiz, bilge liderimiz Sayın Doktor Devlet Bahçeli Beyefendi'nin bilgeliği vardır. Dönem birlik olma dönemidir. Beraber savaşacağız, beraber çalışacağız, beraber başaracağız. Konuşmamı çok uzatmayacağım. Eminim hepimiz burada Gönülhisar'ımızın evladı. Sayın yirmi sekizinci dönem milletvekilimiz, Servet Olpak Bey'i heyecanla bekliyorsunuz. Sözlerime son verirken hepinizi sevgi, saygıyla selamlıyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene" 

Seçmen İletişim Merkezi açılışında konuşan Servet Olpak ise yaptığı açıklamada;

"Dokunmadık El Girmedik Gönül Bırakmayacağız"

"Sayın il başkanım, ilçe başkanlarım, il genel meclis üyelerim, ülkü ocaklarının değerli başkanları sivil belediye başkanlarım, sivil toplum kuruluşlarının, kuruluşlarımızın kıymetli temsilcileri Basınımızın güzide temsilcileri, çok değerli hanımefendiler, beyefendiler. Çok kıymetli Gölhisarlı hemşerilerim, sözlerime başlamadan önce Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında idrak ettiğimiz bu dönemde asrın felaketi olarak nitelendirilen depremi yaşadık. Bu depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Biliyoruz ki devletimiz güçlü, yaraları en kısa zamanda saracağız ve o bölgeyi yeniden inşa edeceğiz. Bunu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hepsinin bilincinde olduğunu Türkiye tek yürek kampanyasıyla ispatlamış durumdadır. Bugün burada Gölhisarlı hemşehriniz olarak Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı olmam sebebiyle sizlerle Bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim Start verdiğimiz seçim çalışmalarını Gölhisar'da doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz olarak Gölhisar'dan başlamak üzere pazartesi günü beraber olacaktık. Ama Yağışlar sebebiyle bu programımızı bugüne erteledik. Bildiğiniz üzere yirmi sekizinci dönem milletvekili seçimlerinde Burdur Milliyetçi Hareket Partisi birinci sıra adayı oldum Öncelikle şahsıma bu onurlu görevi layık gören başta genel başkanım, bilge liderim, doktor Devlet Bahçeli Beyefendiye huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Rabbim'in izniyle ve siz değerli hemşehrilerimin sonsuz destekleriyle Sayın Genel Başkanımıza mahcup olmayacağıma inancım tamdır. 

Kıymetli hemşehrilerim, on dört Mayıs iki bin yirmi üç tarihine kadar ilimizin her bölgesine, her ilçesine, her köyüne ulaşıp dokunmadık el girmedik gönül, bırakmayacağız. Buradan Bucaklı dostlarımıza, Çeltikçili dostlarımıza, Ağlasunlu dostlarımıza, Kemerli dostlarımıza, Yeşilovalı dostlarımıza Karamanlı'lı dostlarımıza Tefennili dostlarımıza Çavdırlı dostlarımıza Dililli dostlarımıza Burdur merkezdeki dostlarımıza ve ilimizdeki yüz doksan üç köyümüzdeki bulunan dostlarımıza kucak dolusu sevgi, saygılarımı iletiyorum. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında ülkemiz ve milletimiz için en önemli seçimleri gerçekleştiriyoruz. Bu seçimlerde önce Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hep birlikte seçeceğiz. Değerli dava arkadaşlarım. Şunu iyi bilmenizi istiyorum ki Bizler her zaman bize verilen görevi alnımızın akıyla en güzel şekilde bugüne kadar yapmaya çalıştık. Onun için beni bu göreve layık gören değerli dostlarımıza ayrı ayrı hepsine teşekkür ediyorum  Allah'ın izniyle yüzüncü yılında Gölhisarlı bir kardeşiniz olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Burdurumuzu temsil etme şerefine nail olabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu zorluğu ve meşakkatli süreçte sizlerin desteğinin ve dualarının benimle beraber olacağını biliyor ve şimdiden her bir hemşehrime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle evladınıza sahip çıkarak tertip etmiş olduğunuz bu muhteşem karşılama töreninden dolayı Hepsi, hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun diyor, ne mutlu Türk'üm diyene"

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Milletvekili Adayı Servet Olpak'tan dikkat çeken açıklama
Bölgesel

Milletvekili Adayı Servet Olpak'tan dikkat çeken açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili adayı Servet Olpak, 14 Mayıs milletvekilliği seçimi sonrasında açıklamada bulundu.

Burdur Milletvekili Adayı Servet Olpak oyunu kullandı
Bölgesel

Burdur Milletvekili Adayı Servet Olpak oyunu kullandı

MHP Burdur Milletvekili Adayı Servet Olpak, Burdur'da Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi'nde oyunu kullandı.

Mhp Burdur'da Destan Yazdı
Bölgesel

Mhp Burdur'da Destan Yazdı

Burdur'da seçime bir gün kala Dr. Devlet Bahçeli'nin katıldığı mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. Ak Parti'nin Bucak yürüyüşü nedeniyle katılmadığı mitingte coşku had safhadaydı

Av. Atila Yeşilgöz'den Olpak'a Güçlü Destek
Bölgesel

Av. Atila Yeşilgöz'den Olpak'a Güçlü Destek

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesinde MHP'ye Burdur'da destekler gelmeye devam ediyor.

Dalgar da bir oy MHP bir oy RTE dedi
Bölgesel

Dalgar da bir oy MHP bir oy RTE dedi

Burdur'un tanınmış iş adamlarından Osman DALGAR seçimlere birkaç gün kala tarafını açıkladı.

KAYA'da "Bir oy Mhp'ye bir oy RTE'ye dedi
Bölgesel

KAYA'da "Bir oy Mhp'ye bir oy RTE'ye dedi

Gölhisar'da büyük yatırımları olan Kayalar Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KAYA MHP'nin Gölhisar'da düzenlediği seçim programına katılarak Servet Olpak'a desteğini açıkladı.