Burdur / Gölhisar

Gölhisar ve Altınyayla Süt Üreticileri Birliği yeni Başkanı Soner Özdemir

GÖLHİSAR VE ALTINYAYLA İLÇELERİ SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ 31 Ocak 2011 tarihinde kurulan Gölhisar ve Altınyayla İlçeleri Süt Üreticileri Birliği 2023 yılı olağan genel kurulu yapıldı.

Gölhisar ve Altınyayla Süt Üreticileri Birliği yeni Başkanı Soner Özdemir


31 Ocak 2011 tarihinde kurulan Gölhisar ve Altınyayla İlçeleri Süt Üreticileri Birliği 2023 yılı olağan genel kurulu yapıldı.
06 Mart 2023 Pazartesi günü Gölhisar ilçesi  Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleştirilen Gölhisar ve Altınyayla İlçeleri Süt Üreticileri Birliği Genel kurulu tamamlandı.
Yapılan olağan genel kurulda ilk olarak birliğin faaliyet ve mali tabloları okunarak oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen mali tablolar ve birlik faaliyetlerinin ardından seçimlere geçildi.
Yönetim Kuruluna Soner ÖZDEMİR, Oğuzhan ÖZACAR, Aşkın HASKILINÇ, Ayhan KARAKAYA ve Ali BOZKURT, Denetleme Kuruluna: İsa KAN, Selçuk KARA ve İbrahim AKSOY ve Merkez Birliği Ankara Temsilciliğine Kahraman ARLI seçildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Soner ÖZDEMİR ve Başkan Yardımcısı Oğuzhan ÖZACAR yapmış olduğu hizmetler anısına kurucu Başkan Kahraman ARLI’YA plaket taktim etti. Gölhisar’da uzun zamandır görülmeyen bu devir teslim salonda alkışlarla karşılandı.
Gölhisar ve Altınyayla İlçeleri Süt Üreticileri Birliği’nin Kurucu Başkanı Veteriner Hekim Kahraman Arlı kısa bir konuşma gerçekleştirdi.
Arlı konuşmasında özetle;
“Öncelikle genel kurulumuza katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz bu mübarek günde tüm Türk-İslam aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum.
Birliğimizi bundan yaklaşık 12 yıl önce kurarken birbirinden hiçbir zaman ayırmadığımız iki güzel ilçemiz olan Altınyayla, Gölhisar ve çevreleriyle birlikte buradaki üreticilerimize hizmet etme düşüncesiyle yola çıktık. Geçen süre zarfında elimizden geldiği kadar iyi hizmet etmeye gayret gösterdik ve başarılı projelere imza attık. Aslında konuşulacak çok şey yok. Her zaman dediğimiz gibi az konuşup çok iş yaptık. Her kuruma misal olması düşüncesiyle de 3 dönemdir yürütmekte olduğum başkanlık görevini birliğimizi daha da ileriye götüreceğine inandığımız kişilere teslim etme vaktimizin geldiği kararına vardık.
Ben sizlerden helallik diliyorum. Bizden yana bir hak varsa helal olsun. Genel kurulumuz ve yeni seçilecek birlik yönetimimiz öncelikle üreticimize, birliğimize ve Altınyayla, Gölhisar ilçelerimize hayırlı olsun.” Dedi.
Programın devamında yeni seçilen Başkan Soner ÖZDEMİR; Yıllardır süt sektörünün içinde, sorunları ve çözüm yollarını bildiğimize inandığımız bu yolda yeni ekibimizle iki ilçemiz hayvancılığını daha ileriye taşıma hedefi ve gayreti içinde olacağız. Biz buraya başkan olma hevesi içinde değil hizmet etme aşkı içinde çıktık. Oğuzhan kardeşim başta olmak üzere yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile hedefimiz süt üretimini daha ileriye götürmek olacaktır. Dedi.
Haber: Gölhisar Gündem Gazetesi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Müdür Cemal Acar'dan, Ulu Çınar İbrahim amcasına duygu dolu sözler
Bölgesel

Müdür Cemal Acar'dan, Ulu Çınar İbrahim amcasına duygu dolu sözler

Burdur İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü Cemal Acar, 5 dönemdir Uğurlu Muhtarı olarak görev yapan İbrahim Mutlucan'ın muhtarlık görevini bırakmasının ardından duygularını paylaştı.

Burdur'da trafikte 30 bine yakın araç kontrol edildi
Bölgesel

Burdur'da trafikte 30 bine yakın araç kontrol edildi

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1-14 Nisan 2024 tarihleri arasında il genelinde trafik denetimi ve eğitim faaliyeti gerçekleştirdi. 21 Jandarma Trafik Timi ve 52 personelin katılımıyla yapılan uygulamalarda 29.939 araç ve sürücü kontrol edildi.

Bucak Mermer Sektörü İzmir'de Kendini Gösterdi! Başkan Meçikoğlu fuara katıldı
Bölgesel

Bucak Mermer Sektörü İzmir'de Kendini Gösterdi! Başkan Meçikoğlu fuara katıldı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu önderliğinde bir heyet, İzmir'de düzenlenen MARBLE "29. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı"'na katıldı.

Burdur'da Sahra Çölü'nden Toz Fırtınası! Hava Kalitesi Düştü!
Bölgesel

Burdur'da Sahra Çölü'nden Toz Fırtınası! Hava Kalitesi Düştü!

Burdur merkez ve Bucak ilçesinde Afrika’dan gelen çöl tozları etkili oldu. Bugün itibariyle Afrika’dan gelen çöl tozları Akdeniz Bölgesi’nde etkisini göstermeye sabah saatlerinden itibaren başladı.

Artık Her Duyuru Cebinizde! Burdur'da Cepte Anons Uygulaması
Bölgesel

Artık Her Duyuru Cebinizde! Burdur'da Cepte Anons Uygulaması

Burdur Belediyesi, gelişen teknolojiye ayak uydurarak vatandaşlara kolaylık sağlamak ve görüntü ile gürültü kirliliğini azaltmak amacıyla "Cepte Anons" uygulamasını başlatıyor.

Burdur'da Silah Operasyonu! 3 Tabanca ve 4 Tüfek Ele Geçirildi!
Bölgesel

Burdur'da Silah Operasyonu! 3 Tabanca ve 4 Tüfek Ele Geçirildi!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.T, A.T ve O.T isimli şahısların ikametlerinde yaptıkları aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirdi.