Gölhisar Sosyal Hizmet Merkezinin koordinesinde gerçekleşen etkinlikte Gölhisarlı şehit Ahmet Ertosun ölüm yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı.
Gölhisar Kaymakamı Emre Cifçi, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, kurum amirleri ve şehit yakınlarının katılımıyla gerçekleşen etkinlik Kuran Tilaveti ile başladı. Kuran tilavetinin ardından şehidimiz için dua edildi.
Gölhisar Kaymakamı Emre Cifçi etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada; “ kahraman şehitlerimiz ve değerli aileleri bizim için her zaman çok değerlidir. Şehidimiz Ahmet Ertosun’un ölüm yıldönümünde bugün şehit ailemizin yanındayız. Bundan sonrada onların yanında olmaya devam edeceğiz. Ben tekrardan şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun” şeklinde ifadelerde bulundu.
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ise yaptığı açıklamada; “ Gölhisarlı şehidimiz Ahmet Ertosun’u anmak için bugün buradayız. Şehitlerimiz gibi onların emanetlerine de sahip çıkmak için çalışıyoruz. Şehitlerimiz her zaman gönlümüzün en güzel yerindeler. Bu vesileyle vatan ve mukaddesat uğruna canını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.








Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)