Gürün Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ projesi kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyor.
Gürün Anadolu Lisesi öğrencileri, Çevreme Duyarlıyım ve Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi çerçevesinde öğrencilere yaşlılara saygı anlayışını aşılanması için ilçede bulunan yaşlı vatandaşlar yaşadıkları evlerde ziyaret ediyor.
Okul Müdürü Orhan Memiş ve öğrenciler, Zümrüt Moğolkoç’un misafiri oldu. Ziyaret hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Orhan Memiş, “Değerler Kulübü koordinatörlüğünde ev ziyareti gerçekleştirilmiştir. Değerli büyüğümüz Zümrüt Moğolkoç teyzemizden nasihatler alınmış ve bizlere en güzel şekilde misafirperverliğini göstermiştir.70’li yaşlarda bile hizmetin nasıl yapıldığını gösteren değerli büyüğümüz Zümrüt Moğolkoç teyzemize okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz” dedi. İHA
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)