Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi 9. sınıf öğrencileri Berin Işıldak ve Selma Ceylin Talayman, Bucak Bilim ve Sanat Merkezin de hazırladıkları proje de danışman öğretmenleri Dr. Güngör Kil rehberliğinde yürüttükleri "Atıktan Değere: Atık Lavanta Sapından Yonga Levha Üretimi" adlı projeleriyle önemli başarılara imza attı.
Öğrenciler, projeleriyle katıldıkları çeşitli yarışmalarda şu dereceleri elde ettiler:
"1 Fikir 1 Türkiye" yarışmasında Altın Madalya ve Türkiye Birinciliği
"1 Idea 1 World" yarışmasında Altın Madalya ve Dünya Birinciliği (54 ülkenin katıldığı yarışmada, 33 sahada ,21online )
"1 Fikir 1 Türkiye" Jüri Özel Patent Ödülü (Patent kazanımı)
Öğrencilerimizin bu önemli başarıları, hem okulumuzu hem de ülkemizi gururlandırmıştır. Berin Işıldak ve Selma Ceylin Talayman'ı, projelerinde büyük emeği bulunan danışman öğretmenleri Dr. Güngör Kil’i gönülden tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (1)
Halil Sayar
1 yıl önce / 30.04.2025Öğretmen ve öğrencilerimizle gurur duyuyorum.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla