Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine sayılı günler kala, sahada vites artıran Ziraat Mühendisi Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu, yönetim kurulu adaylarıyla birlikte esnafın nabzını tutmaya devam ediyor. Bucak ticaretinin kalbinin attığı caddelerde esnafla buluşan Tuğcu, sadece bir seçim gezisi değil, aynı zamanda bir "sorun dinleme" turu gerçekleştiriyor.
Tuğcu ve ekibinin bu seferki durağı, ilçenin en işlek noktalarından birisi olan Süleyman Demirel Bulvarı'ndan başlayan ziyaret serisi Cumhuriyet Caddesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi ve Ramazan Selen Bulvarı ile devam etti. Her dükkana selam vererek giren başkan adayı Tuğcu, esnafın ekonomik dar boğazdan yerel sorunlara kadar pek çok konudaki dertlerini bizzat not aldı.
Yönetim anlayışını "birlikte yönetmek" üzerine kuran Başkan Adayı Tuğcu, ziyaretleri sırasında, "Bizler esnafımızın sadece sesi olmaya değil, onlarla omuz omuza yürümeye talibiz. Sorunların masa başında, dört duvar arasında çözülmediğini biliyoruz. Bu yüzden buradayız; sorunları dükkan kapısında dinliyor, çözümü esnafımızla birlikte tasarlıyoruz. Bucak esnafı için daha güçlü, daha şeffaf ve her bir üyemizin söz sahibi olduğu bir odayı hep beraber inşa edeceğiz." ifadelerine yer verdi.
Ziyaretlerin önümüzdeki günlerde Bucak genelinde aralıksız devam edeceği belirten Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu ve ekibi esnafın gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.



















Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)