Antalya / Korkuteli

Haluk Levent Korkuteli'yi Salladı! Binlerce Korkutelili Yağmura Rağmen Konserde Coştu!

Korkuteli Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve Korkutelili İş İnsanı Sabri Gülel'in sponsorluğunda düzenlenen Yaz'a Merhaba Konseri'nde Haluk Levent muhteşem bir konser verdi.

Haluk Levent Korkuteli'yi Salladı! Binlerce Korkutelili Yağmura Rağmen Konserde Coştu!

Korkuteli’de Haluk Levent Rüzgârı Esti

Korkuteli Belediyesi ev sahipliğinde Korkutelili İş İnsanı Kükrer AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gülel sponsorluğunda düzenlenen Yaz’a Merhaba Konserinde sahneye çıkan Haluk Levent, muhteşem bir konser verdi.

Yağmura rağmen 100. Yıl Atatürk Stadyumunu dolduran Korkutelililer doyasıya eğlendiler. Korkuteli Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Yaz’a Merhaba konserinde sahneye çıkan Serkan Uyar ve Haluk Levent yağmura rağmen kendilerini dinlemeye gelen binlerce Korkutelili ’ye en güzel şarkılarını söylediler.

Konser öncesi konuşma yapan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran; İsmi Yaz’a Merhaba olan ama bereketi ile gelen konserimize hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. 31 Martta Korkuteli’nin kaybedecek bir saniyesi yok dediniz. Bizlerde 1 Nisan’dan itibaren “ İşimiz de Gücümüz de Korkuteli” dedik. Bu kadar borçlu belediye ile nasıl konser yapıyorsunuz diyenleriniz olacaktır. Bugüne kadar öyle güzel insanlar öyle yüreği güzel dostlar biriktirmişiz ki memleketimizin havasını güzelleştirmemize vesile oldular. Şunu bilmenizi isterim ki iki elimiz kızıl kanda da olsa Korkuteli’mizi kültürden, sanattan ve spordan asla mahrum bırakmayacağız.” Şeklinde konuştu.

Ardından katılımlarından dolayı; Serkan Uyar’a, Antalya Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür’e, katkılarından dolayı Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’a, Antalya Klasik Araçlar Kulübü’ne plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

En son sahneye çıkan Haluk Levent en sevilen şarkılarını kendini yağmura rağmen dinlemeye gelen Korkutelililer ile birlikte söyledi. Haluk Levent’e ve Sabri Gülel’e plaket ve çiçek takdiminin ardından konser, geç saatlere kadar büyük bir coşkuyla sürdü.

Haluk Levent Korkuteli'yi Salladı! Binlerce Korkutelili Yağmura Rağmen Konserde Coştu!Haluk Levent Korkuteli'yi Salladı! Binlerce Korkutelili Yağmura Rağmen Konserde Coştu!Haluk Levent Korkuteli'yi Salladı! Binlerce Korkutelili Yağmura Rağmen Konserde Coştu!Haluk Levent Korkuteli'yi Salladı! Binlerce Korkutelili Yağmura Rağmen Konserde Coştu!Haluk Levent Korkuteli'yi Salladı! Binlerce Korkutelili Yağmura Rağmen Konserde Coştu!Haluk Levent Korkuteli'yi Salladı! Binlerce Korkutelili Yağmura Rağmen Konserde Coştu!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sivrihisar'da Haluk Levent Rüzgarı esti
Bölgesel

Sivrihisar'da Haluk Levent Rüzgarı esti

Sivrihisar Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali, ünlü sanatçı Haluk Levent’in unutulmaz sahne performansı ile sona erdi.

Antalya'da konser sonrası rahatsızlanan Haluk Levent taburcu oldu
Yaşam

Antalya'da konser sonrası rahatsızlanan Haluk Levent taburcu oldu

Dün akşam Antalya Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Haluk Levent, taburcu oldu.

Kuşadası'nda Haluk Levent'in Muhteşem Konseri!
Etkinlik

Kuşadası'nda Haluk Levent'in Muhteşem Konseri!

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserinde Haluk Levent hayranlarıyla buluştu. Yoğun ilgi gören konserde Levent, en sevilen şarkılarını Kuşadalılar için söyledi.

Ahbap'tan şehit çocuğunu unutmadı
Etkinlik

Ahbap'tan şehit çocuğunu unutmadı

Ankara’da İçişleri Bakanlığı yakınlarında bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin Kayseri’de şehit ederek aracını çaldıkları Veteriner Mikail Bozlağan’ın 6 aylık çocuğunun, öğrenim hayatı boyunca olan masraflarını sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği üstlendi.

Zonguldak’ta  sağanak hayatı olumsuz etkiledi
Bölgesel

Zonguldak’ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Zonguldak’ta sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar iş hanlarına ve dükkanlara sığındı.

Antalya'da yağmur suyu sorunu çözülüyor: Şirinyalı'da drenaj çalışması başladı!
Bölgesel

Antalya'da yağmur suyu sorunu çözülüyor: Şirinyalı'da drenaj çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi’nde yağmur suyu drenaj çalışması başlattı.