Hayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsin

Burdur Bucak'ta bulunan Besler Plaza, modern tasarımıyla öne çıkan ve profesyonel hizmetleriyle düğün organizasyonlarınıza unutulmaz anlar katıyor. Geniş hizmet yelpazesi, özel dekorasyonu ve uzman ekibiyle Besler Plaza, hayalinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürüyor. Hemen rezervasyon yaptırın!

Hayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsin

Bucak ilçesinin kalbinde yer alan Besler Plaza, yenilenen ve modern tasarıma sahip salonuyla yeni düğün sezonuna hazır! Özel günlerinizi unutulmaz kılmak için sunduğu geniş hizmet yelpazesiyle dikkat çeken Besler Plaza, düğün organizasyonlarınıza profesyonel dokunuşlar katıyor.

Yepyeni Bir Başlangıç: Besler Plaza

Besler Plaza, sunduğu kapsamlı hizmetlerle düğünlerinizi unutulmaz kılıyor. Yenilenen salonu, modern ve zarif dekorasyonuyla göz doldururken, sizin için özel anların tam anlamıyla keyifli geçmesini sağlıyor.

-Müzisyen

-Fotoğraf ve video çekimi

-Jimmy jib çekimi

-Profesyonel sahne ışıkları

-Nikah masası seti

-Yürüyüş yolu

-Pasta ve meşrubat ikramı

-Çay ve su ikramı

-Organizasyon şefi

-Tüm personeli ile birlikte hizmetinizde

Yapılan açıklamada, " Besler Plaza olarak, uzman ekibimizle birlikte sizlere özel ve anlam dolu bir düğün deneyimi sunmaya hazırız. Geç kalmadan düğün tarihinizi ayırtın ve unutulmaz anlarınızı Besler Plaza'nın şıklığıyla taçlandırın. Besler Plaza ile hayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor!

İletişim: 0 (507) 940 90 40

Hayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsinHayalinizdeki düğün gerçeğe dönüşüyor! Özel anlarınız keyifli geçsin

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Meçikoğlu'nun mutlu günü! Tüm Bucak Halkını davet etti
Etkinlik

Başkan Meçikoğlu'nun mutlu günü! Tüm Bucak Halkını davet etti

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, oğlu İsmet'in düğün merasimine tüm Bucak halkını davet ediyor. Detaylar ve düğün programı için tıklayın.

Sivas’ta çevreye rahatsızlık veren 4 araca ceza
3. Sayfa

Sivas’ta çevreye rahatsızlık veren 4 araca ceza

Sivas’ta geç saatte gürültü kirliliği yaparak çevreye rahatsızlık veren düğün konvoyundaki 4 araca para cezası uygulandı.

Sümeyye ve Çağrı'nın görkemli düğünü Burdur siyasetini ve iş dünyasını buluşturdu
Bölgesel

Sümeyye ve Çağrı'nın görkemli düğünü Burdur siyasetini ve iş dünyasını buluşturdu

Sümeyye ve Çağrı'nın Lavanta Tepesi Otel'de düzenlenen düğününde, Burdur'un siyaset ve iş dünyasından önemli isimler bir araya geldi. İşte detaylar...

Karanlık Kanyon'da ilk nikah
Bölgesel

Karanlık Kanyon'da ilk nikah

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde bulunan Karanlık Kanyon ilk kez bir nikah akdine şahitlik etti.

Bucak'ta en uygun fiyatlı kır düğünü! 20 bin liraya düğününüzü yapın
Tanıtım

Bucak'ta en uygun fiyatlı kır düğünü! 20 bin liraya düğününüzü yapın

Burdur Bucak'ta Gümüş Bahçe Kır Düğün Salonu ve Restoran açıldı! Hayalinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürmek için Gümüş Bahçe'nin sunduğu eşsiz imkanlardan yararlanın. Kır düğününün keyfini doyasıya çıkarın. Açılışa özel kaçırılmayacak fırsat: Boş paket düğün seçeneği sadece 20.000 TL! Hemen rezervasyon yaptırın!

Karabük'te  düğünü çatışmaya çeviren magandalara ceza yağdı
Bölgesel

Karabük'te düğünü çatışmaya çeviren magandalara ceza yağdı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde geçtiğimiz hafta bir düğünde havaya ateş açanları sosyal medyasından üzerine "Çatışmadayım hayatım ararım seni" diye o anları paylaşınca harekete geçen Jandarma ekipleri düğün sahibi ile birlikte toplam 6 kişiye 39 bin 878 TL para cezası kesti.