Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bağ evlerinden hırsızlık yapan 2 şüpheli, polis ekiplerince çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı. Gözaltına şüpheliler, tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Tosya ilçesinde bağ evlerinden gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. 34 kameranın 420 saatlik video kaydını inceleyen ekipler, bağ evlerine giren şahısların H.Ö. ve S.G. olduğunu tespit etti. Hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonda 3 ikamet ve 1 araçta arama yapıldı. Yapılan aramada 15 adet ot biçme makinesi, 5 adet motorlu testere, 2 adet sehpalı hızar, 8 adet jant, 5 adet araç lastiği, 8 adet tüp, 2 adet ses sistemi, 1 adet dalgıç motor, 1 adet araç teybi, 2 adet ilaçlama makinesi, 1 adet soba, 1 adet elektrikli ısıtıcı, 2 adet amortisör, 3 adet kazma, 1 adet ocak, 4 adet katlanır kamp sandalyesi ve çok sayıda muhtelif eşya ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan 2 şahıs, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)