CHP Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, Perşembe Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçimlerde destek istedi.
Perşembe pazarının soğuğuna karşı, kendisine gösterilen sıcak ilgiden memnuniyeti dile getiren Başkan adayı Gümüş, "Soğuk havalarda Perşembe pazarının durumu ortada. Esnafımız da vatandaşımızda bu soğukta alışveriş yapmaya çalışıyor. Pazar Yerinde satış yapmaya çalışan esnafların ve vatandaşların keskin soğuk ve rüzgarın etkileriyle mücadele ettiklerini biliyor ve görüyoruz. Çözüm için buradayız. İnşallah 31 Mart'ın ardından Perşembe Pazarına köklü bir çözüm getirerek, esnafımızı ve vatandaşımızı bu soğuktan kurtaracağız" ifadelerini kullandı.










Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)