Antalya / Kepez

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

“Türkiye’nin Huzuru Toplantısı” İçin Antalya'ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti

İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

 

 

Ak  Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve AK Parti Antalya Vekilleri Tuğba Vural Çokal, Mustafa Köse, İbrahim Ethem Taş ,Kemal Çelik Parti Yönetici ve partililerin  Karşıladığı İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığında  sohbet ederek yerel seçimler ile ilgi görüş alışverişinde bulundu.

 

Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya teşrifleriyle İl Başkanlığımızı onurlandırdı.
Sayın Bakanımızın teşrifleriyle Teşkilatımızla bir araya geldik. Çalışmalarımızı ve önümüzdeki yerel seçim hedeflerimizi konuştuk. Bakanımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.dedi

 

 

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 8
    ALKIŞ
  • 5
    BEĞENDİM
  • 4
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Ak Parti  Eski Başkanları Ankara'da
Yaşam

Antalya Ak Parti Eski Başkanları Ankara'da

AK Parti Antalya’daki değişim rüzgarından sonra İlçe Başkanlığı görevlerinden ayrılan isimler Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği İlçe Başkanları Buluşması’na katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Korkuteli'nde Muhtarları Dinledi
Bölgesel

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Korkuteli'nde Muhtarları Dinledi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ziyaretleri kapsamında Korkuteli’ni ziyaret ederek mahalle muhtarlarını dinledi.

Antalya Ak Partili Milletvekilleri, Kumluca’da partililerle buluştu
Yerel Yönetim

Antalya Ak Partili Milletvekilleri, Kumluca’da partililerle buluştu

Ak Parti Kumluca teşkilatı tarafından Uygulama Otelinde düzenlenen yemeğe, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuğba Vural Çokal, İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Kumluca ilçe Başkanı Erol Uysal, 

Antalya  Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor
Bölgesel

Antalya Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor

Kadriye Aslı Göncü'nün İYİ Parti'de ve Antalya siyasetindeki etkinliği, siyasi kulislerde merakla takip ediliyor. Göncü'nün liderlik vasıflarıyla İYİ Parti'yi cazibe merkezi haline getirme potansiyeli, siyasetin geleceği açısından önem taşıyor.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Spor

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı
Bölgesel

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı

Antalya'nın Finike ilçesinde bir restoranda garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson hayatını kaybetti, 1 garson ise yaralandı.