İstanbul

İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdı

ZAFER GÖRGEN KİMDİR? Çaykur Rizespor takımında kaleci pozisyonunda görev yapan Zafer Görgen, 21 Haziran 2000 tarihinde Muğla'da dünyaya geldi. 31 Ocak 2019 tarihinde Çaykur Rizespor ile 4,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. 9 Kasım 2019 tarihinde Görgen, Çaykur Rizespor ile ilk profesyonel maçına Süper Lig'de 1-0 yendikleri Antalyaspor karşısında çıktı.

İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdı

'Kafalar'ın üyesi Bilal Hancı, 2021'de evlendiği eşi Esin Çepni'yi aldattığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Eşi Esin Çepni, Hancı'nın başka bir kadınla gece kulübünde öpüştüğü videoları yayınlamıştı.İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdıSosyal medya içerik üreticisi Esin Çepni ardından, "Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse... Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim. İsterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20 - 30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göre göre dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılaşmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin…" açıklamasını yapmıştı.İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdıBilal Hancı ise "Merhabalar. Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bir süredir boşanma sürecindeydik ve 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hâkim boşanma kararı verdi. Ancak usulen henüz karar kesinleşmemişti. Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir gece mekânında alkolün etkisiyle yaptım. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum. Böyle çirkin bir olayla karşınıza çıkmak asla istemezdim. Ancak boşanma sebebimiz hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi. Evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı, ayrılık kararımı Esin'e bildirdim Esin de kararıma saygı duydu ve anlaşmalı olarak hâkim karşısına çıktık. Bugün geldiğim noktada öncelikle Esin'den, ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem ve çevremdeki arkadaşlarımdan ve siz değerli Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan dolayı çok üzgün ve pişmanım. Kamuoyuna duyurumdur. Saygılarımla" demişti.İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdı'İKİNCİ ŞANS' ARZUSU

Bilal Hancı sonrasında da, "Hayatımda hep doğru bildiğim şeyleri yapmaya çalıştım, kimseye yanlışım olmasın istedim. Kendi yağında kavrulan bir adam olmaya çalıştım. Gelinen noktada yaşadığım şeyler eğrisiyle, doğrusuyla benimdi ve hepsini kabul ediyorum. Kendim dışında insanları üzdüysem, kırdıysam affola. Artık hayatım yoluna girer mi, girmez mi, eskisi gibi olur mu bilmiyorum. Tek istediğim mutlu olmak, tekrardan gülmek, eğlenmek. Arkadaşlarımla, dostlarımla, ailemle güzel günler yaşamak istiyorum. Ben yaşadıklarını kafasına takmayan bir insan hiçbir zaman olmadım. Kafamın içinde susmayan, durmayan bir Bilal var; daha iyiye gitmemi engelleyen, beni köşeye sıkıştırmış bir Bilal... Hayat herkese ikinci bir şans veriyorsa ben de hayattan ikinci bir şans istiyorum. Nasıl mutlu olacaksam öyle olmak istiyorum. Ne kadar zamanda olur bilmiyorum ama olsun istiyorum..." şeklinde sözlerini sürdürmüştü.İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdıYaşananların ardından Esin Çepni 8 Kasım'da resmen boşandıklarını duyurdu: Bilal Hancı ile olan evliliğim resmen sona ermiştir. Artık lütfen bilmediğim başka mekânlardaki ifşaları bana göndermeyin. Herkes kendine yakışanı yaşasın.İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdıYENİ SEVGİLİSİ KALECİ

Esin Çepni boşandıktan yaklaşık 1,5 ay sonra yeni bir aşka yelken açtı.İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdıEsin Çepni'nin Çaykur Rizespor kalecisi Zafer Görgen ile aşk yaşadığı öğrenildi.İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdıÇiftin, fotoğraflarını arkadaşları paylaştı.

ZAFER GÖRGEN KİMDİR?İhanetin ardından gönlünü kaleciye kaptırdıÇaykur Rizespor takımında kaleci pozisyonunda görev yapan Zafer Görgen, 21 Haziran 2000 tarihinde Muğla'da dünyaya geldi.

31 Ocak 2019 tarihinde Çaykur Rizespor ile 4,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. 9 Kasım 2019 tarihinde Görgen, Çaykur Rizespor ile ilk profesyonel maçına Süper Lig'de 1-0 yendikleri Antalyaspor karşısında çıktı.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çorum'da Eski eş dehşeti! 2 ölü, 1 yaralı
3. Sayfa

Çorum'da Eski eş dehşeti! 2 ölü, 1 yaralı

Çorum’un İskilip ilçesindeki bıçaklı bir şahıs, sokakta karşılaştığı eski eşinin kocası ile kavgayı ayırmaya çifti bıçaklayarak yaraladı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Boşandığı Koca, 3 Çocuk Annesini 17 Yerinden Bıçakladı! Öldürdü!
3. Sayfa

Boşandığı Koca, 3 Çocuk Annesini 17 Yerinden Bıçakladı! Öldürdü!

Pendik'te 35 yaşındaki Sevilay Karlı, boşandığı kocası Ümit Karlı tarafından 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Karlı, çocuklarını almak için eski eşinin evine gittiğinde tartışma çıktı ve Ümit Karlı eski eşini Güzelyalı Köprüsü'nde bıçaklayarak öldürdü. Karlı'nın daha önce eski eşi tarafından ölümle tehdit edildiği için savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Eski eşini öldürdü, kaçtı: Polislere teslim oldu
3. Sayfa

Eski eşini öldürdü, kaçtı: Polislere teslim oldu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine tabancayla boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu.

Eski eşi tarafından vurulan kadının ailesi sitem etti
Yaşam

Eski eşi tarafından vurulan kadının ailesi sitem etti

Ankara’da eski eşi tarafından vurulan kadının anne ve babası konuştu. Aile, Türk adaletine inandıklarını ve zanlının gereken cezayı almasını istediklerini belirtti.

Eski eş dehşeti bitmiyor; silahla eski karısını vurdu
3. Sayfa

Eski eş dehşeti bitmiyor; silahla eski karısını vurdu

Ankara’nın Sincan ilçesinde eski eşi tarafından silahla başından vurulan Nursena Kozan (25) hayatını kaybetti.

Eski eşini rehin alan adam korku dolu anlar yaşattı
3. Sayfa

Eski eşini rehin alan adam korku dolu anlar yaşattı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bankta oturdukları esnada eski eşini silahla rehin alan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.