Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Nazilli’de Evde Sağlık Hizmetleri Biriminden hizmet alan hastaları ziyaret etti.
Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam ederken, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul da hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler çerçevesinde Nazilli ilçesindeki Yeşil Mahalle ve Pınarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden ve Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından tedavi, bakım süreçleri takip edilen hastaları ziyaret etti. Evde sağlık hizmeti alan aileleri ziyaret ederek hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip taleplerini dinleyen ve ’geçmiş olsun’ dileklerini ileten Müdür Şenkul, ziyaret öncesi Nazilli Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekiplerinden hastaların genel durumları ile ilgili bilgi aldı. Ekiplerin çok kıymetli bir görev yaptıklarını ifade eden Şenkul, ekiplere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri ile ziyaretlerin devam edeceğini belirten Müdür Şenkul, Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerinin vatandaşın sağlık ihtiyacı olduğu her anda yanında olduğunu ve Evde Sağlık Hizmeti alan hastaların ailelerine, evlerinde yalnız olmadıkları ifade etti.
Vatandaşlar ise aldıkları hizmetten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek İl Sağlık Müdürü Şenkul nezdinde Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerine teşekkür etti.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)