İki güreşçi Manisa'yı temsil edecek

Sarıgöllü iki güreşçi 13-17 Ocak tarihlerinde Zonguldak'ta yapılacak olan Okul Sporları Güreş Türkiye Şampiyonasında Manisa'yı temsil edecek.

İki güreşçi Manisa'yı temsil edecek

MANİSA (İHA) - Sarıgöllü iki güreşçi 13-17 Ocak tarihlerinde Zonguldak'ta yapılacak olan Okul Sporları Güreş Türkiye Şampiyonasında Manisa'yı temsil edecek.
Manisa'yı temsilen Burdur'da 20-24 aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Serbest Güreş Grup müsabakalarında 51 kiloda Bölge 2'ncisi olan İsmail Batuhan Şen ile 5'inci olan Osman Altın, 13 -17 ocak 2024 tarihlerinde Zonguldak'ta yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacak. maya hak kazandı. Sarıgöl Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğrencisi olan İsmail Batuhan Şen ile Açık Öğretim Lisesi öğrencisi olan Osman Altın'ın aynı zamanda Sarıgöl Belediyespor'un sporcuları olduğu öğrenildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 “Hedef Türkiye şampiyonu”
Spor

“Hedef Türkiye şampiyonu”

27-28 Nisan tarihlerinde 13 yaş altı Badminton turnuvasında Antalya il birincisi ve ikincisi olarak yarışı tamamlayan Melis Bulut ve Elif Çetinkaya Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazandı.

Manisa'da  Mangala Şampiyonası  rüzgerı
Bölgesel

Manisa'da Mangala Şampiyonası rüzgerı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde ortaokullar arası düzenlenen Mangala Şampiyonası büyük bir çekişmeyle devam ediyor.

Badminton grup şampiyonası Denizli'de başlıyor
Spor

Badminton grup şampiyonası Denizli'de başlıyor

Badminton Okul Sporları Küçükler Grup Şampiyonası, 03-05 Mayıs 2024 tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacak.

 Ortaokulu öğrencisi  İsmail Alp Yetgin 80 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu
Spor

Ortaokulu öğrencisi İsmail Alp Yetgin 80 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu

Edirne’de düzenlenen Okullar Arası Küçükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Fethiye Ortaokulu öğrencisi İsmail Alp Yetgin 80 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu.

Bucak'ı gururlandırdılar! Türkiye Şampiyonası'nda 4 Madalya, 1 Kupa ve 1 Özel Ödül!
Bölgesel

Bucak'ı gururlandırdılar! Türkiye Şampiyonası'nda 4 Madalya, 1 Kupa ve 1 Özel Ödül!

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları Kulübü sporcuları, Türkiye Oryantiring Şampiyonası'nda 4 madalya, 1 kupa ve 1 özel ödül kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Dünya Yürüyüş Şampiyonası, kadın ve erkekler 20 kilometre yarışlarıyla sürdü
Spor

Dünya Yürüyüş Şampiyonası, kadın ve erkekler 20 kilometre yarışlarıyla sürdü

Antalya'da düzenlenen Dünya Yürüyüş Şampiyonası kadınlar 20 kilometrede Perulu atlet Kimberly Garcia Leon, 1.27.12'lik derecesiyle altın madalyaya uzanırken, erkekler 20 kilometrede İsveçli Perseus Karlström, 1.18.49'la altın madalya kazandı.