Burdur / Bucak

İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!

AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, babası için düzenlediği iftar programında önemli açıklamalarda bulundu.

İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!

AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen, babası için düzenlediği iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Programa AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Prof. Dr. Adem Korkmaz, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"İlyas Kardeşimizle Birlikte Kocaalilere Daha Güzel Gelecek!"

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz yaptığı açıklamada, " Kıymetli il başkanım, değerli milletvekili abim, önceki dönem milletvekilimiz, ilçe başkanımız, belde başkanımız, Belediye Başkan adayımız İlyas kardeşim. Ben de öncelikle tüm Melli adına böyle bir iftar programında İlyas kardeşim bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerim seçimden sonra da bu 112 buradan bir yere gitmeyecek. 112 burada kalacak. Hatta ben ekstra bir şey daha söyleyeyim, malumunuz Mellimizdeki Aile sağlığı merkezimiz eski bir binaydı. O konu ile alakalı sağ olsun bakanımız bu konudaki talebimizi kabul etti ASM binamız yenilenecek. 112 destekli ASM binamız Kocaalililerimize hizmet edecek bundan sonraki süreçte. Kocaaliler için bizler İlyas kardeşimizi yol arkadaşı olarak sizlerden talep ediyoruz ve bu süreçte de Kocaalilerimizde, Mellimizde ne eksik ise ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. " şeklinde konuştu.

"İlyas Kardeşimizle Mellimize Hizmet Seferberliği!"

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz yaptığı açıklamada, " Herkese hayırlı iftarlar diliyorum. Çok kıymetli il başkanım milletvekili kardeşim, önceki dönem millet vekilliği yapmış değerli kardeşim ve bucak ilçe başkanımız ve kıymetli ev sahibimiz Kocaaliler belediye başkanı adayımız İlyas kardeşim ve çok değerli misafirler bende bu mübarek ramazan akşamında sizlerle buraya gelmekten büyük mutluluk duyduğumu ifade ediyor hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize. İnşallah Ramazanın da bugün 13. Gününü tamamladık İnşallah hayırlısıyla tamamlarız. İki hafta sonra pazar günü seçimimiz kaldı. Gelecek hafta İnşallah. Süreç çok hızlı ilerliyor. Bizde bu Melliye 3. ya da 4. Gelişimiz. İnşallah tekrar gelmeye devam edeceğiz. İlyas kardeşimizi biz yol arkadaşı olarak kendisini ezelden istiyoruz. İnşallah bize göstereceğiniz büyük destek ile İlyas kardeşimizi bize yol arkadaşı yaparak bizim de buraya elimizi ayağımızı güçlü bir şekilde çekeceksiniz. Genç dinamik ve çalışkan bir kardeşimiz. İnşallah Mellimize de çok güzel hizmetler yapacak. Ben bu vesile ile bu akşam tekrar burada bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade ediyorum ve 112'mizin de burada hizmete başlamış olması çok büyük bir gelişme. Daha güzel hizmetler İnşallah Mellimizin ihtiyaç duyacağı her türlü çalışma her türlü yatırım her türlü hizmet bundan sonra çok daha güçlü gelecektir. Bende sizlere tekrar hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar diliyorum saygılar sunuyorum. " ifadelerini kullandı.

"Beldemizin Geleceği İçin, İlyas Kardeşimize Destek Zamanı!"

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ise yaptığı açıklamada, " Sayın milletvekillerim, önceki dönem milletvekilimiz, Sağlık İl müdürümüz, müdür yardımcılarımız, beldemizin kıymetli hemşehrileri hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncelikle İlyas kardeşimizin babasına allahtan rahmet diliyoruz. Allah kabul etsin inşallah. Bugün bu vesile ile tekrar beldemizdeyiz. Böyle bir kalabalığı görmekten de gurur duyduk. Bugün güzel bir gün 112'miz uzun uğraşlar sonucunda, vekillerimizin de çabalarıyla beldemize kavuştu. Çok talep ediliyordu biliyoruz. İnşallah beldemize hayırlı ve uğurlu olur. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İlyas başkanımıza da inşallah bir haftalık süreç kaldı, bu süreçte başarılar diliyoruz. İnşallah beldemize çok güzel hizmetler getirecektir kendisi eminiz. Cümleten hayırlı akşamlar Allaha emanet olun. " ifadelerine yer verdi.

"Kocaalilerin Dualarıyla, İlyas Kardeşimizin Yanındayız!"

 AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın yaptığı açıklamada, " Sayın milletvekillerim, Belediye Başkan adayım, değerli kurul amirlerim çok değerli Kocaaliler beldemizin değerli halkı , hepinize hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar diliyorum. Bugün İlyas Delen başkan adayımızın rahmetli babası için verdiği iftar yemeğinde hepimiz bir araya geldik. Biz bu yemeğin İlyas kardeşimize ve vefat eden babasına hayır ve dua için geldik. Allah kabul etsin. Sağ olun var olun. Allaha emanet olun. " ifadelerini kullandı.

"Hizmet İçin Varız, Kocaaliler İçin Yola Çıktık!"

AK Parti Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İlyas Delen yaptığı açıklamada, " Değerli milletvekillerim, kıymetli Başkanlarım, kıymetli il müdürüm, uzaktan yakından davetimize icabet eden değerli misafirlerimiz be siz değerli hemşehrilerim, bugün gönül soframızda Ramazan-ı şerifimizin bu güzel gününde bizimle olduğunuz için teşekkür ederim. Uzun süren seçim maratonunun son aşamasına geldik. Bu süreçte elimizden geldiğince çok çalışmaya gayret gösterdik. Çalışmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Niyetimiz, çabamız, gayemiz beldemize hizmet etmektir. Bunu başarabilmek için 31 mart akşamına kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Rabbim bizlere muvaffak etsin inşallah. Bu süreçte tüm başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Uzaktan yakından iftar davetimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum. " ifadelerini kullandı.

 İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!İlyas Delen iftar programında vatandaşlarla buluştu!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kocaaliler'e Yeni Hizmetler Mı Geliyor? Başkan İlyas Delen bakana talepleri iletti
Bölgesel

Kocaaliler'e Yeni Hizmetler Mı Geliyor? Başkan İlyas Delen bakana talepleri iletti

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldesinin ihtiyaçlarını karşılamak için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüştü. Görüşmede Kocaaliler Belediyesi'nin ihtiyaç duyduğu araç ve gereçlerin yanı sıra 2.000.000 lira nakdi yardım talebi de görüşüldü.

Milletvekili Mustafa Oğuz Melli'de! Başkan Delen'i ziyaret ettiler
Bölgesel

Milletvekili Mustafa Oğuz Melli'de! Başkan Delen'i ziyaret ettiler

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, beraberindeki heyet ile birlikte Melli'de Belediye Başkanı seçilen İlyas Delen'e ziyarette bulundu.

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı
Bölgesel

Burdur Ağlasun Belediyesi'nden birlik ve beraberlik iftarı

Ağlasun Belediye'since düzenlenen iftar programı Ramazan Ayının maneviyatında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kocaaliler'in en genç başkanı İlyas Delen, görevi teslim aldı
Bölgesel

Kocaaliler'in en genç başkanı İlyas Delen, görevi teslim aldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından yeni başkan İlyas Delen oldu.

Melli'nin en genç belediye başkanı İlyas Delen mazbatasını aldı
Bölgesel

Melli'nin en genç belediye başkanı İlyas Delen mazbatasını aldı

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde seçimi kazanarak Melli'nin en genç belediye başkanı seçilen İlyas Delen, mazbatasını aldı.

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen'den Seçim Sonrası Anlamlı Mesaj
Bölgesel

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen'den Seçim Sonrası Anlamlı Mesaj

Kocaaliler'de yeni bir dönem başlıyor! İlyas Delen, hizmete başlarken halkının güçlü desteklerini yanında hissediyor. Birlik ve beraberlikle, vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için kararlılığıyla hareket ediyor.