Burdur

İŞKUR’un Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Ağlasun’da Hayatlara Dokunuyor

İŞKUR’un “Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteği Projesi” kapsamında Burdur’un Ağlasun ilçesinde yaşayan Hasan Satıkay, 240.000 TL hibe ile kendi işini kurarak hayvancılığa adım atıyor.

İŞKUR’un Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Ağlasun’da Hayatlara Dokunuyor

İŞKUR Ağlasun'da Yaşayan Vatandaşın Hayatına Dokundu ‘’İŞKUR Vatandaş Odaklı Hizmetlerine Devam Ediyor’’

İŞKUR’un ‘’Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Desteği Projesi’’ kapsamında Burdur’un Ağlasun ilçesinde ikamet eden 50 yaşındaki Hasan SATIKAY, Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Hasan SATIKAY, Kuruluş Desteği için verilen 240.000 TL ile alacağı 2 süt ineği ile hayvancılığa başlayacak.

Konu hakkında bilgi veren Burdur İŞKUR İl Müdür V. Dr. İsmail TAŞCI yaptığı açıklamada “Yıl içerisinde engelli ve eski hükümlülere yönelik hibe desteklerinin devam ettiğini belirterek kendi işini kurmak isteyen Engelli ve Eski Hükümlü vatandaşları İŞKUR’a davet etti. Hasan Bey, süt ineklerini 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Süt inekleri, sigortalı olup, 3 yıl sonra hayvanlar tamamen Hasan SATIKAY’ın olacaktır.

İŞKUR olarak kendi işini kurmak isteyen Engelli ve Eski Hükümlü vatandaşlarımızın projelerini desteklemeye devam edeceğiz. Hasan SATIKAY’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, dedi.

İŞKUR’un Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Ağlasun’da Hayatlara DokunuyorİŞKUR’un Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Ağlasun’da Hayatlara Dokunuyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.