Analig 1. etap müsabakalarında Düzceli sporcular 12 madalya kazandı.
Bartın’da düzenlenen Analig 1. etap müsabakalarına Düzceli sporcular damga vurdu. Şampiyonada kızlarda 36 kg’da A. Ecrin Tayar üçüncü, 40 kg’da İrem Su Akbal ikinci, 44 kg’da Hiranur Birinci birinci, 48 kg’da Neris Güler birinci, 52 kg’da Eftal Çetinkaya ikinci, 63 kg’da Z. Duruk Kaya ikinci oldu.
Erkeklerde ise 50 kg’da Ayaz Alayıldız birinci, 46 kg’da M. Enes Demir üçüncü, 38 kg’da D. Veysel Yaman üçüncü, 55 kg‘da Fatih Küçük üçüncü, 60 kg‘da Berat Şen üçüncü ve +73 kg‘da Görkem Öz üçüncü olarak Düzce’ye 3 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalyayı kazandırdı.
Ayrıca kızlarda takım halinde 1.etap şampiyonu, Erkeklerde takım halinde 1. etap üçüncüsü olan Düzceli sporcular elde ettikleri başarılar sonucunda 27 Temmuz-29 Temmuz 2025 tarihleri arasında Amasya’da gerçekleştirilecek olan yarı final müsabakalarında yarışmaya hak kazandı.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)