7 kadın üyeden oluşan Afyonkarahisar Başmakçı Kadın Kooperatifi’nin ürettiği doğal ve katkısız tahin ürünlerinin zincir bir markette satılması için protokol imzalandı.
Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımlarıyla, Başmakçı Kadın Kooperatifi ile zincir bir market arasında iş birliği protokolü imzalandı. 7 kadın üyeden oluşan Başmakçı Kadın Kooperatifi, doğal ve katkısız tahin üretimiyle Afyonkarahisar ve Denizli’deki marketlerin yanı sıra diğer şehirlerdeki zincir market raflarında da yer almaya başladı. Bu protokolle ürünlerin Türkiye genelinde satışa sunulması hedefleniyor.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)