Karaman'da jandarma ekipleri tarafından yapılan asayiş, narkotik ve trafik uygulamalarında çeşitli suçlardan aranması olan 22 kişiden 6’sı tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk alanlarındaki genel uygulamaları devam ediyor. 11-17 Temmuz tarihleri arasında JASAT başta olmak üzere asayiş ekiplerinin yaptığı uygulamalarda 12 bin 208 kişi sorgulanırken, 22 kişinin çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı. Yakalanan 22 kişiden 6’sı tutuklandı. Trafik uygulamasında ise 11 araç trafikten men edilirken, 4 sürücünün ehliyetine el koyuldu. Denetimler esnasında sentetik ecza hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 8 adet boş kovan, 2 adet av tüfeği, 6 adet av fişeği kartuşu, bin 100 lira para, 52 adet iskambil kağıdı ele geçirildi.
Jandarma, huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edileceğini belirtti

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)