Burdur'un Karamanlı ilçesinde başlayan doğalgaz çalışmaları ile ilgili Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, açıklamada bulundu. Selimoğlu ayrıca, doğalgaz şebekesi yapılacak mahalleleri paylaştı.
Selimoğlu açıklamasında, ‘’Kıymetli hemşerilerim İlçemize Doğalgaz kazandıracak olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yıllara sair yapılacak olan Doğalgaz için öncelikle Sanayi alanında depolama alanının inşaatını yaptık. Tesisat borularının bir kısmı geldi. İlçemizde Torosgaz firmasının 2023 yılı için yaptığı İLK PLANLAMAYA göre Eşeler Mahallesi, Yeni Mahalle, Çamlık Mahallesi ve Hürriyet Mahallesinin 1. Etap Toki’lerden Çamlık Mahallesine kadar olan kısmı yapılacaktır.
Yıllara sair yapılacak planlama ile birkaç yıl içerisinde tüm ilçemiz doğalgaza kavuşacaktır.
İlçemize doğalgaz kazandırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Enerji Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'e Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik'e, Torosgaz Firma Sahibi Sayın Osman Erdemci'ye, Torgaz Yetkililerine ve Emeği geçen herkese şahsım ve çok kıymetli Karamanlı Halkı adına teşekkür ederim' dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)