KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'da pazar gününü değerlendirmek isteyen vatandaşlar Ilgaz Dağı'nın yolunu tuttu. Kayak tutkunları kayak merkezinde doyasıya eğlendi.
Kastamonu-Çankırı sınırında bulunan Ilgaz Dağı'nda bulunan kayak merkezinde yoğunluk yaşandı. Pazar gününü değerlendirmek isteyerek Ilgaz Dağı'na gelen vatandaşlar, sezon açılışı yapılan pistlerde karın tadını çıkardı. Kayak yapıp kızaklarla kayan vatandaşlar doyasıya eğlendi. Acemi kayakçıların kazaları ise gülümsetti.
"Çok keyif alıyoruz"
Kastamonu'dan kayak yapmak için Ilgaz Dağı'na gelen Mehmet Zeynel Uğur, "Aslen Kastamonuluyum, buraya ilk defa geliyorum. Pisti çok beğendim. Şu an teleferik rüzgar dolayısıyla kapalı. Buranın daha verimli hale gelmesini, yerli turistlerin akınına uğramasını isterim. Çünkü doğa harikası bir yer. Bugün arabamızla geze geze geldik. Ekipmanlarımızı kiraladık. Şu an çok keyif alıyoruz. Düşe kalka öğreniyoruz" dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)