Antalya

Kavga sırasında çalınan bisikletine kavuşurken duygu dolu anlar yaşadı

Antalya’da trafikte kavga sırasında sürücünün elektrikli bisikletini çalan hırsız, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Bisiklet sahibine teslim edildi.

Kavga sırasında çalınan bisikletine kavuşurken duygu dolu anlar yaşadı

Antalya’da trafikte kavga sırasında sürücünün elektrikli bisikletini çalan hırsız, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olayın ardından polis ekiplerinin elinde bisikletini görünce büyük sevinç yaşayan ve polislere sarılarak teşekkür eden bisikletin sahibi, “Çok duygulandım, bunu beklemiyordum. Bu kadar kısa surede bulunacağını tahmin etmedim, benim için büyük sürpriz oldu. Polislerimize canı gönülden çok teşekkür ederim” dedi.

Antalya'da Olay, önceki gün saat 14.00 sularında Muratpaşa ilçesi Evliya Çelebi Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, trafikte elektrikli bisikletiyle seyir halinde bulunan Ramazan Ünal, arkasında bulunan otomobil sürücüsüyle korna yüzünden tartıştı. İkili arasında yaşanan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kaldırımda kavgayı izleyen Coşkun Ö., yerdeki bisiklete binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Bisikletinin yerinde olmadığını gören Ünal, şahsın peşinden koşsa da yakalayamadı. Ünal, olayın ardından polis merkezine giderek şikayette bulundu. İhbarın ardından harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki onlarca kameradan kaçan şahsın peşine duştu. Ekipler kısa surede şahsın kimliğini tespit etti. Bölgeyi çembere alarak şahsı çok uzaklaşmadan saatler içerisinde yakalayan polis, elektrikli bisikletin sahibini arayarak bulunduğunu söylediler. Ekiplerden gelen telefonun ardından bisikletini almak için emniyete giden Ramazan Ünal, polislerin elinde bisikletini görünce büyük sevinç yaşadı. Ünal polislere sarılarak teşekkür etti.

Kavga sırasında çalınan bisikletine kavuşurken duygu dolu anlar yaşadı

"Biz öfkeyle kalktık, zararla oturduk"

Olay anını anlatan Ramazan Ünal, “İşletmeye parça almaya gidiyordum, önüme bir tır durdu. Sonra arkadaki otomobilden sürekli korna çaldı. Korna ile taciz ediyordu. Ben kendisini uyardım, bunun üzerine bana ‘Ne diyorsun sen lan’ diyerek üzerime yürüdü. Ben yaptığı şeyin hoş olmadığını söyledim. Bana hakaret etmeye devam etti, üzerime yürüdü. Küfür etmemesi gerektiğini söyledim. Sonra kavga ettik. Hırsız bizim kavga ettiğimizi gördü, biz kavga ederken anahtarı üzerinde olan motosikleti çalıp götürdü. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım, kaşla göz arasında 5 saniyede motosikleti aldı gitti. Ben arkasından koştum ama yetişemedim. Olay sonrasında mağdur oldum. Sosyal medyada hırsızı tebrik edenleri gördüm. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Biz öfkeyle kalktık, zararla oturduk. Biz kaybettik, hırsız kazandı” dedi.

Kavga sırasında çalınan bisikletine kavuşurken duygu dolu anlar yaşadı

"Polislerimize canı gönülden çok teşekkür ederim"

Polisleri bisikleti ile bir anda karşısında görünce duygulandığını söyleyen Ünal, “Çok duygulandım, bunu beklemiyordum. Bu kadar kısa surede bulunacağını tahmin etmedim, benim için büyük sürpriz oldu. Polislerimize canı gönülden çok teşekkür ederim. Özellikle Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerine çok teşekkür ederim. Motosikletim benim elim ayağımdı” dedi.

Kavga sırasında çalınan bisikletine kavuşurken duygu dolu anlar yaşadıKavga sırasında çalınan bisikletine kavuşurken duygu dolu anlar yaşadıKavga sırasında çalınan bisikletine kavuşurken duygu dolu anlar yaşadıKavga sırasında çalınan bisikletine kavuşurken duygu dolu anlar yaşadı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da hırsız  ilkinde yakalanmadı ikicisinde yakayı ele verdi
3. Sayfa

Antalya'da hırsız ilkinde yakalanmadı ikicisinde yakayı ele verdi

Aynı iş yerine 2. kez çalıntı bisiklet satmaya çalışınca yakayı ele verdi

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar
3. Sayfa

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar

Çalıntı bisikletlerin rengini ve parçalarını değiştirip satmaya çalışırken yakalandılar

 Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku
3. Sayfa

Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku

Antalya’da toplu taşıma biniş kartı dolum cihazında biriken paraları torbalarla toplayan Büyükşehir Belediye personelleri hırsızların kurbanı oldu. Devamı haberimizde.

Antalya'da Hırsız  Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı
3. Sayfa

Antalya'da Hırsız Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, lastikleri patlak bisikletle geldiği iş yerinden 6 bin TL'lik son model bisikleti çalarak kayıplara karıştı Devamı haberimizde...

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı
3. Sayfa

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir iş yerinden çok sayıda oyuncak çalan kasklı hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Devamı haberimizde..

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki  Gün Üst Üste Soydu
3. Sayfa

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki Gün Üst Üste Soydu

Antalya'nın Serik ilçesinde hırsızlar, kapıyı kırarak girdikleri iş yerini iki gün üst üste soydu. Devamı Haberimizde...