Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde sosyal medyadan veda mektubu paylaşan ve bir anda ortadan kaybolan 22 yaşındaki üniversite öğrencisini arama çalışmaları sürüyor.
Olay, Sultandağı ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, ilçede yaşayan Anıl Sayın ilçe merkezinde yaşadığı evinden dün ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Sayın’ın evde olmadığını fark eden yakınları, jandarma ve emniyet ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine bölgede güvenlik güçleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Sayın’ın sosyal medyada veda mektubu bıraktıktan sonra ortadan kaybolduğu belirtildi.
Sayın’ın bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ederken, çalışmaların hem ilçe merkezi hem de kırsal alanda sürdüğü belirtildi. Jandarma ekiplerinin titiz bir çalışma yürüttüğü arama çalışmalarını dronlar ile havadan da sürdürüldüğü belirtildi.İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)