Eskişehir'de dün gece saatlerinde kaybolan ve Bilecik'te bulunan 46 yaşındaki Şerife Altın'ın durumu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre, Mihalgazi ilçesine bağlı Alpagut Mahallesi'nde ikamet eden Şerife Altın'ın kaybolması ile alakalı yeni detaylar ortaya çıktı. Altın'ın evinden ayrıldıktan sonra kaybolduğu ve yapılan çalışmalar sonucunda son görüldüğü yerden 10 kilometre uzaklıkta bulunduğu öğrenildi. Altın, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından termal dron yardımı ile Bilecik İnhisar ilçesinde bulundu. Farklı kurum ve derneklerden arama kurtarma çalışmalarına toplam 33 personel, 1 termal dron ve 9 araç katıldı.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)