Burdur / Gölhisar

Kaymakam Çifci ve Başkan Sertbaş, Gölhisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

Gölhisar’da sağlık hizmetlerini güçlendirecek olan ek binada çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kaymakam Emre Çifci ve Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, yapımı devam eden Devlet Hastanesi ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Çifci ve Başkan Sertbaş, Gölhisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

Burdur’un Gölhisar ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ediyor. Gölhisar Kaymakamı Emre Çifci ve Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, ilçeye kazandırılacak olan Devlet Hastanesi Ek Binası yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaret kapsamında hem projedeki ilerleme değerlendirildi hem de sahadaki işleyiş hakkında yetkililerden bilgi alındı.

Vatandaşlarla Hastanede Buluşma

İncelemelerin ardından Kaymakam Çifci ve Başkan Sertbaş, hastanede tedavi gören vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, yeni ek binanın tamamlanmasıyla birlikte sağlık hizmetlerinin kalitesinin önemli ölçüde artacağını vurguladı.

Kaymakam Çifci ve Başkan Sertbaş, Gölhisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunduKaymakam Çifci ve Başkan Sertbaş, Gölhisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunduKaymakam Çifci ve Başkan Sertbaş, Gölhisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunduKaymakam Çifci ve Başkan Sertbaş, Gölhisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunduKaymakam Çifci ve Başkan Sertbaş, Gölhisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunduKaymakam Çifci ve Başkan Sertbaş, Gölhisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 5
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!
Haber

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.