Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, kurum denetimleri ve çalışma sahası incelemeleri kapsamında Bucak Tarım ve Orman Müdürlüğüne gitti.
İlçe genelindeki tarımsal üretim verilerinin ve çiftçi destekleme programlarının ele alındığı ziyarette, müdürlüğün operasyonel süreçleri masaya yatırıldı.
Bucak Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, " İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA, kurum ziyaretleri kapsamında Bucak Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Kaymakam KURUCA, Tarım ve Orman Müdürü Sayın Bülent Çiftçi’den kurumda yürütülen çalışmalar ve sunulan hizmetler hakkında kapsamlı bir brifing aldı. " denildi.





Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)